המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, ובהרבה מים רותחים ומומלחים.
בינתיים יוצקים את תוכן הצנצנת, כולל נוזלי השימור, לסיר רחב. מניחים על אש בינונית ומועכים מעט במזלג, כדי שהארטישוק יתפורר.
מוסיפים לארטישוק את האפונה ומערבבים עד שהיא חמה. מתבלים בלימון, מלח ופלפל.
מסננים את הפסטה, מוסיפים אותה לסיר עם הרוטב, ומערבבים.
מגישים עם גילוחי גבינה מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0