דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטרמה ביתית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטרמה ביתית

פסטרמה ביתית

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: תמי
במקום לקנות פסטרמה מוכנה, מכינים תוצרת בית ואוכלים בריאות ומטעמים מופלאים

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5 
חזה הודו 1/2 "פרפר"
1  כף
מלח
0.5  כוס
מים רותחים
4  שיני
שום קלופות ופרוסות דק
0.5  כוס
שורש סלרי קצוצים
1  כפית
זרעי כוסברה
2  כפות
דבש
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים את המלח במים הרותחים ומקררים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את השום, הסלרי וזרעי הכוסברה בקערה גדולה. יוצקים עליהם את תמיסת מי המלח הפושרת ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את חזה ההודו במרכז הקערה ויוצקים עליו עוד מים, עד שהנתח מכוסה במלואו.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-12-24 שעות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים את התנור ל-140 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    שוטפים היטב את הנתח ומייבשים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים בקערית קטנה את הדבש ואת הפפריקה, ומורחים היטב את נתח ההודו.
  • שלב 8

    0 דקות
    מגלגלים את הנתח לגלילה ומהדקים בקיסמים.
  • שלב 9

    45 דקות
    שמים את הנתח על רשת התנור ומניחים מתחת תבנית צולים 40-45 דקות.
  • שלב 10

    0 דקות
    חותכים לפרוסות דקיקות ומגישים.
פסטרמה ביתית

שלב 1 מתוך 10

ממיסים את המלח במים הרותחים ומקררים היטב.

פסטרמה ביתית

שלב 2 מתוך 10

מניחים את השום, הסלרי וזרעי הכוסברה בקערה גדולה. יוצקים עליהם את תמיסת מי המלח הפושרת ומערבבים.

פסטרמה ביתית

שלב 3 מתוך 10

מניחים את חזה ההודו במרכז הקערה ויוצקים עליו עוד מים, עד שהנתח מכוסה במלואו.

פסטרמה ביתית

שלב 4 מתוך 10

מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-12-24 שעות.

פסטרמה ביתית

שלב 5 מתוך 10

מחממים את התנור ל-140 מעלות.

פסטרמה ביתית

שלב 6 מתוך 10

שוטפים היטב את הנתח ומייבשים.

פסטרמה ביתית

שלב 7 מתוך 10

מערבבים בקערית קטנה את הדבש ואת הפפריקה, ומורחים היטב את נתח ההודו.

פסטרמה ביתית

שלב 8 מתוך 10

מגלגלים את הנתח לגלילה ומהדקים בקיסמים.

פסטרמה ביתית

שלב 9 מתוך 10

שמים את הנתח על רשת התנור ומניחים מתחת תבנית צולים 40-45 דקות.

פסטרמה ביתית

שלב 10 מתוך 10

חותכים לפרוסות דקיקות ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חטיף
  • חגיגה
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • עוף בתנור
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטרמה מהירה עם רוטב בסיס ופפריקה מעושנת

    פסטרמה מהירה עם רוטב בסיס ופפריקה מעושנת

    135 דקות בינוני
  • פסטרמה עוף ביתית

    פסטרמה עוף ביתית

    40 דקות בינוני
  • נודלס עם בטטה, תפוח אדמה ופסטרמה

    נודלס עם בטטה, תפוח אדמה ופסטרמה

    20 דקות קל
  • רולדת חזה עוף עם פסטרמה

    רולדת חזה עוף עם פסטרמה

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות