דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטרמה עוף ביתית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטרמה עוף ביתית

פסטרמה עוף ביתית

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: sharona
מכינים בבית פסטרמה עוף, חמה וטעימה בנגיעות סויה וחרדל. במקום לקנות פסטרמה מעובדת בלי לדעת מה היא מכילה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
חזה עוף שלמים
2 
לימון סחוטים למיץ
0.25  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
2  כפות
חרדל
2  כפות
סוכר חום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את מיץ הלימון והסויה, משרים את חזות העוף במשרה ומניחים במקרר לפחות שעה. ככל שמשרים יותר, הבשר מתרכך יותר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את החרדל עם הסוכר. מוציאים את הבשר מהמשרה ומורחים עליו את התערובת של החרדל והסוכר.
  • שלב 3

    30 דקות
    אפשר לצלות בשתי דרכים: האחת בבישול על הגז - להחליט מחבת פסים ןלצלות על אש נמוכה מאד במשך כ-30 דקות. להפוך מידי פעם ולבדוק באמצעות סכין אם הבשר התבשל.
  • שלב 4

    25 דקות
    אפשרות שניה באפייה: לאפות בחום של 200 מעלות במשך 25 דקות, ללא צורך להפוך.
  • שלב 5

    0 דקות
    פורסים לפרוסות דקות ומגישים חם.
פסטרמה עוף ביתית

שלב 1 מתוך 5

מערבבים את מיץ הלימון והסויה, משרים את חזות העוף במשרה ומניחים במקרר לפחות שעה. ככל שמשרים יותר, הבשר מתרכך יותר.

פסטרמה עוף ביתית

שלב 2 מתוך 5

מערבבים את החרדל עם הסוכר. מוציאים את הבשר מהמשרה ומורחים עליו את התערובת של החרדל והסוכר.

פסטרמה עוף ביתית

שלב 3 מתוך 5

אפשר לצלות בשתי דרכים: האחת בבישול על הגז - להחליט מחבת פסים ןלצלות על אש נמוכה מאד במשך כ-30 דקות. להפוך מידי פעם ולבדוק באמצעות סכין אם הבשר התבשל.

פסטרמה עוף ביתית

שלב 4 מתוך 5

אפשרות שניה באפייה: לאפות בחום של 200 מעלות במשך 25 דקות, ללא צורך להפוך.

פסטרמה עוף ביתית

שלב 5 מתוך 5

פורסים לפרוסות דקות ומגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חגיגה
  • על האש
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטרמה ביתית

    פסטרמה ביתית

    בינוני
  • פסטרמה מהירה עם רוטב בסיס ופפריקה מעושנת

    פסטרמה מהירה עם רוטב בסיס ופפריקה מעושנת

    135 דקות בינוני
  • פתיתים עם פסטרמה

    פתיתים עם פסטרמה

    20 דקות בינוני
  • כריך פסטרמה

    כריך פסטרמה

    5 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים