דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פפרדלה בשמנת וסלמון מעושן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פפרדלה בשמנת וסלמון מעושן

פפרדלה בשמנת וסלמון מעושן

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פסטה רחבה ובשרנית ברוטב הכי קל ומושלם בעולם

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה פאפארדלה
50  גרם
חמאה
2  כפות
שמן זית
6 
בצלי שאלוט פרוסים דק
2  שיני
שום
0  לפי הטעם
פלפל אדום חריף
1  סלסילה
פטריות שמפיניון
1  סלסילה
פטריות פורטובלו
0.5  כוס
יין לבן
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  כפית
חרדל
150  גרם
סלמון, אדום (sockeyeyeye), פילה עם עור, מעושן (אלסקה אינדיאנית)
0  לפי הטעם
מלח
0.5  כוס
עירית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מחממים במחבת חמאה ושמן זית, ומטגנים את הבצלצלים (ניתן להמיר אותם ב-2 בצלים רגילים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על אש בינונית 5 דקות, תוך ערבוב.
  • שלב 2

    8 דקות
    מוסיפים שום, צ'ילי ואת הפטריות ומטגנים כ 8 דקות, תוך ערבוב, עד שהן מזהיבות קלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים את היין, מרתיחים ומצמצמים עד כדי 1/3 מהכמות.
  • שלב 4

    4 דקות
    מוסיפים שמנת, חרדל ותבלינים, מנמיכים להבה ומבשלים בסיר מכוסה חלקית 4 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה, מסננים ומערבבים עם כף שמן זית.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים לרוטב את רצועות הסלמון ואת הפסטה. מערבבים ומתקנים תיבול.
  • שלב 7

    0 דקות
    מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים.
פפרדלה בשמנת וסלמון מעושן

שלב 1 מתוך 7

מחממים במחבת חמאה ושמן זית, ומטגנים את הבצלצלים (ניתן להמיר אותם ב-2 בצלים רגילים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על אש בינונית 5 דקות, תוך ערבוב.

פפרדלה בשמנת וסלמון מעושן

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים שום, צ'ילי ואת הפטריות ומטגנים כ 8 דקות, תוך ערבוב, עד שהן מזהיבות קלות.

פפרדלה בשמנת וסלמון מעושן

שלב 3 מתוך 7

יוצקים את היין, מרתיחים ומצמצמים עד כדי 1/3 מהכמות.

פפרדלה בשמנת וסלמון מעושן

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים שמנת, חרדל ותבלינים, מנמיכים להבה ומבשלים בסיר מכוסה חלקית 4 דקות.

פפרדלה בשמנת וסלמון מעושן

שלב 5 מתוך 7

מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה, מסננים ומערבבים עם כף שמן זית.

פפרדלה בשמנת וסלמון מעושן

שלב 6 מתוך 7

מוסיפים לרוטב את רצועות הסלמון ואת הפסטה. מערבבים ומתקנים תיבול.

פפרדלה בשמנת וסלמון מעושן

שלב 7 מתוך 7

מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מאפה פפרדלה וירוקים

    מאפה פפרדלה וירוקים

    60 דקות קל
  • פסטה פפרדלה עם תרד וקרעי מוצרלה

    פסטה פפרדלה עם תרד וקרעי מוצרלה

    25 דקות קל
  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת, פסטו וסלמון

    פסטה פפרדלה ברוטב שמנת, פסטו וסלמון

    25 דקות קל
  • פסטה פפרדלה עם רוטב פטריות

    פסטה פפרדלה עם רוטב פטריות

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים