דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה פפרדלה וירוקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה פפרדלה וירוקים

מאפה פפרדלה וירוקים

(1)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: רותם ליברזון
מאפה פסטה עשיר בטעמים עזים של ירקות ירוקים, בשמל גבינות, תיבול עדין וקראסט שקדים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה פאפארדלה
1 
כרישה קצוצה דק
3  שיני
שום פרוסות דק
400  גרם
ברוקולי מאודה או קפוא שהופשר
40  גרם
חמאה לא מלוחה
2  כפות
קמח לבן
1  ליטר
חלב
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
150  גרם
גבינה קשה פיקנטית או פרמזן
100  גרם
תרד טרי
50  גרם
שקדים קצוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים את הכרישה, השום והברוקולי למחבת גדולה על אש בינונית עם החמאה.
  • שלב 3

    10 דקות
    מפזרים מעל את גרידת הלימון ומבשלים כ-10-15 דקות או עד שהירקות רכים למגע, תוך ערבוב קבוע.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים פנימה את הקמח ואז את החלב באיטיות.
  • שלב 5

    10 דקות
    מבשלים במשך 10 דקות או עד שמסמיך, תוך כדי ערבוב קבוע.
  • שלב 6

    5 דקות
    בינתיים מבשלים את הפסטה במחבת גדולה עם מים מומלחים רותחים למשך 5 דקות, ואז מסננים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגררים את גבינת ופרמז'ן ורוב גבינת הצ'דר לרוטב ומערבבים היטב.
  • שלב 8

    0 דקות
    מעבירים את הרוטב לבלנדר ומוסיפים את התרד בפולסים עד לתערובת חלקה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מתבלים במלח ופלפל. מערבבים פנימה את הפסטה.
  • שלב 10

    5 דקות
    מעבירים לתבנית בגודל 25 ס"מ על 35 ס"מ, מגררים מעל את שאר גבינת הצ'דר ומפזרים מעל את השקדים.
  • שלב 11

    30 דקות
    אופים חצי שעה עד שהמאפה מזהיב.
  • שלב 12

    0 דקות
    אפשר לשנות ירוקים למה שאוהבים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מאפה חצילים וכרובית

    מאפה חצילים וכרובית

    90 דקות בינוני
  • מאפה פילו במילוי אגוזים, פקאן ודבש

    מאפה פילו במילוי אגוזים, פקאן ודבש

    50 דקות בינוני
  • מאפה אורז עם תפוחים

    מאפה אורז עם תפוחים

    60 דקות בינוני
  • מאפה שבלול ממולא בתרד ופטריות

    מאפה שבלול ממולא בתרד ופטריות

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים