דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרגיות בנוסח קריבי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרגיות בנוסח קריבי

פרגיות בנוסח קריבי

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ari ran
נתחי פרגיות מוקפצים בשום, תבלין קולומבו קריבי וחלב קוקוס. מומלץ להגיש עם אורז לבן ופיסטוקים קצוצים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
נתח פרגית
2  כפות
שמן זית
2 
בצל קצוצים
3  שיני
שום כתושות
2  כפות
תבלין עוף
1  חבילה
חלב קוקוס
0.5 
לימון סחוט
1  כפית
מלח גס
0.5  כפית
פלפל שחור
2  כפות
כוסברה קצוצה דק
0.5  כוס
פיסטוק קלופים, להגשה (לא הכרחי)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הפרגיות לקוביות גדולות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים בו את הבצל עד שהוא מתרכך מעט. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
  • שלב 3

    15 דקות
    מוסיפים את נתחי הבשר והקולומבו (אפשר גם להשתמש במקום בשתי כפות קארי, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר מאבד את שקיפותו. מעבירים את הסיר ללהבה נמוכה, מכסים ומבשלים 15 דקות. הבשר יגיר הרבה נוזלים.
  • שלב 4

    20 דקות
    מוסיפים לסיר את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה מחדש. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 20 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את מיץ הלימון ומתקנים את התיבול במלח ובפלפל.
  • שלב 6

    10 דקות
    ממשיכים לבשל יחד עוד 10 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מסירים מהאש, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ועורמים את התבשיל על אורז לבן. זורים את הפיסטוקים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • תבשיל חגיגי של פרגיות ממולאות באורז וירקות

    תבשיל חגיגי של פרגיות ממולאות באורז וירקות

    75 דקות בינוני
  • אורז עם פטריות ופרגיות בסיר אחד

    אורז עם פטריות ופרגיות בסיר אחד

    40 דקות קל
  • נודלס ופרגיות ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתוק

    נודלס ופרגיות ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתוק

    30 דקות קל
  • פתיתים עם פרגיות

    פתיתים עם פרגיות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים