דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
השף עומר מילר מכין נתחי פרגית עם מרינדת יין, שחודרת עמוק ויוצרת טעמים ומרקמים מופלאים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  נתחי
סטייק עוף במשקל 220 גרם כל אחד
3  כפות
שמן זית
2  כוסות
יין אדום
2 
בצל בינוניים קצוצים
5 
תפוח אדמה קלופים חתוכים לקוביות קטנות
0.67  כוס
רוטב בסיס 290 מ"ל
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את נתחי הסטייק בקערה עם יין, מכסים ומעבירים למקרר למשך הלילה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את נתחי הפרגית מהיין (שומרים את היין שנותר מההשריה).
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים מחבת עמוקה עם שמן, מוסיפים את נתחי הפרגית וצורבים אותם כ-2-3 דק' מכל צד. מוסיפים את תפו"א ואת הבצל ומערבבים עד שהבצל מתרכך (כדאי לחתוך את נתחי הפרגית לקוביות גדולות ואז לצרוב).
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את היין שנותר מההשרייה, מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את רוטב הבסיס.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים ברתיחה עדינה וכיסוי חלקי כרבע שעה עד שהרוטב מסמיך ותפוחי האדמה מתרככים. במידה והרוטב מצטמצם ותפוחי האדמה עדיין לא התרככו מוסיפים מעט מים, ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

שלב 1 מתוך 5

משרים את נתחי הסטייק בקערה עם יין, מכסים ומעבירים למקרר למשך הלילה.

פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

שלב 2 מתוך 5

מוציאים את נתחי הפרגית מהיין (שומרים את היין שנותר מההשריה).

פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

שלב 3 מתוך 5

מחממים מחבת עמוקה עם שמן, מוסיפים את נתחי הפרגית וצורבים אותם כ-2-3 דק' מכל צד. מוסיפים את תפו"א ואת הבצל ומערבבים עד שהבצל מתרכך (כדאי לחתוך את נתחי הפרגית לקוביות גדולות ואז לצרוב).

פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את היין שנותר מההשרייה, מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את רוטב הבסיס.

פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

שלב 5 מתוך 5

מבשלים ברתיחה עדינה וכיסוי חלקי כרבע שעה עד שהרוטב מסמיך ותפוחי האדמה מתרככים. במידה והרוטב מצטמצם ותפוחי האדמה עדיין לא התרככו מוסיפים מעט מים, ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • על האש
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • עוף מוקפץ
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רצועות פרגיות וירקות מוקפצים ברוטב אסייתי

    רצועות פרגיות וירקות מוקפצים ברוטב אסייתי

    17 דקות קל
  • פרגיות מצופות בפירורית עם ביסלי גריל בתנור

    פרגיות מצופות בפירורית עם ביסלי גריל בתנור

    60 דקות בינוני
  • ביריאני פרגיות

    ביריאני פרגיות

    90 דקות בינוני
  • פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

    פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות