דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
השף עומר מילר מכין נתחי פרגית עם מרינדת יין, שחודרת עמוק ויוצרת טעמים ומרקמים מופלאים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  נתחי
נתח פרגית במשקל 220 גרם כל אחד
3  כפות
שמן זית
2  כוסות
יין אדום
2 
בצל בינוניים קצוצים
5 
תפוח אדמה קלופים חתוכים לקוביות קטנות
0.67  כוס
רוטב בסיס 290 מ"ל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את נתחי הסטייק בקערה עם יין, מכסים ומעבירים למקרר למשך הלילה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים את נתחי הפרגית מהיין (שומרים את היין שנותר מההשריה).
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים מחבת עמוקה עם שמן, מוסיפים את נתחי הפרגית וצורבים אותם כ-2-3 דק' מכל צד. מוסיפים את תפו"א ואת הבצל ומערבבים עד שהבצל מתרכך (כדאי לחתוך את נתחי הפרגית לקוביות גדולות ואז לצרוב).
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את היין שנותר מההשרייה, מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את רוטב הבסיס.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים ברתיחה עדינה וכיסוי חלקי כרבע שעה עד שהרוטב מסמיך ותפוחי האדמה מתרככים. במידה והרוטב מצטמצם ותפוחי האדמה עדיין לא התרככו מוסיפים מעט מים, ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

שלב 1 מתוך 5

משרים את נתחי הסטייק בקערה עם יין, מכסים ומעבירים למקרר למשך הלילה.

פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

שלב 2 מתוך 5

מוציאים את נתחי הפרגית מהיין (שומרים את היין שנותר מההשריה).

פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

שלב 3 מתוך 5

מחממים מחבת עמוקה עם שמן, מוסיפים את נתחי הפרגית וצורבים אותם כ-2-3 דק' מכל צד. מוסיפים את תפו"א ואת הבצל ומערבבים עד שהבצל מתרכך (כדאי לחתוך את נתחי הפרגית לקוביות גדולות ואז לצרוב).

פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את היין שנותר מההשרייה, מביאים לרתיחה ואז מוסיפים את רוטב הבסיס.

פרגיות ותפוחי אדמה ביין אדום

שלב 5 מתוך 5

מבשלים ברתיחה עדינה וכיסוי חלקי כרבע שעה עד שהרוטב מסמיך ותפוחי האדמה מתרככים. במידה והרוטב מצטמצם ותפוחי האדמה עדיין לא התרככו מוסיפים מעט מים, ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חגיגה
  • על האש
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אורז עם פטריות ופרגיות בסיר אחד

    אורז עם פטריות ופרגיות בסיר אחד

    40 דקות קל
  • נודלס ופרגיות ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתוק

    נודלס ופרגיות ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתוק

    30 דקות קל
  • פרגיות צלויות בהשחמה אסייתית

    פרגיות צלויות בהשחמה אסייתית

    20 דקות קל
  • פתיתים עם פרגיות

    פתיתים עם פרגיות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים