דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרחי כרובית מטוגנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרחי כרובית מטוגנים

פרחי כרובית מטוגנים

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
אין טעימים מפרחי כרובית רעננים מצופים בפירורי לחם ומטוגנים. אין

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרובית בינונית
2 
ביצה טרופות
0.5  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
אבקת שום
0.5 
פטרוזיליה
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1  טיפה
שמן קנולה לטיגון עמוק
0  לפי הטעם
פלפל לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנקים היטב את הכרובית, מרחיקים בסכין חדה את החלקים הכהים, ומפרידים לפרחים. מבשלים את פרחי הכרובית במים שהומלחו קלות, כ-30 דקות .
  • שלב 2

    0 דקות
    מתבלים את הביצים הטרופות בפפריקה, באבקת השום, בפטרוזיליה, במלח ובפלפל לבן.
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים את פירורי הלחם בצלחת עמוקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים את השמן במחבת רחבה ועמוקה, על להבה בינונית.
  • שלב 5

    0 דקות
    טובלים את פרחי הכרובית בביצים הטרופות ואחר-כך בפירורי הלחם כך שיכוסו במעטפת אחידה של פירורי לחם.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים את פרחי הכרובית בשמן עד לגוון שחום; הופכים ומטגנים מכל הצדדים.
פרחי כרובית מטוגנים

שלב 1 מתוך 6

מנקים היטב את הכרובית, מרחיקים בסכין חדה את החלקים הכהים, ומפרידים לפרחים. מבשלים את פרחי הכרובית במים שהומלחו קלות, כ-30 דקות .

פרחי כרובית מטוגנים

שלב 2 מתוך 6

מתבלים את הביצים הטרופות בפפריקה, באבקת השום, בפטרוזיליה, במלח ובפלפל לבן.

פרחי כרובית מטוגנים

שלב 3 מתוך 6

שמים את פירורי הלחם בצלחת עמוקה.

פרחי כרובית מטוגנים

שלב 4 מתוך 6

מחממים את השמן במחבת רחבה ועמוקה, על להבה בינונית.

פרחי כרובית מטוגנים

שלב 5 מתוך 6

טובלים את פרחי הכרובית בביצים הטרופות ואחר-כך בפירורי הלחם כך שיכוסו במעטפת אחידה של פירורי לחם.

פרחי כרובית מטוגנים

שלב 6 מתוך 6

מטגנים את פרחי הכרובית בשמן עד לגוון שחום; הופכים ומטגנים מכל הצדדים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרחי כרובית אפויים

    פרחי כרובית אפויים

    70 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרחי ברוקולי

    קציצות בשר ופרחי ברוקולי

    70 דקות בינוני
  • פרחי בצק עלים במלית גבינות וירקות

    פרחי בצק עלים במלית גבינות וירקות

    20 דקות קל
  • קיש חצילים, פרחי ברוקולי וגבינת פטה עיזים

    קיש חצילים, פרחי ברוקולי וגבינת פטה עיזים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים