דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידה בתוך חלה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידה בתוך חלה

פשטידה בתוך חלה

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב לפשטידת גבינות פשוטה וטעימה עם קטע מעניין

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  ראש
שום קלוף לשיניים
2 
בצל קלופים וחתוכים לשמיניות
0.25  כוס
שמן זית
1 
לחם לבן לא טרייה או כל כיכר לחם אחר
1  גביע
גבינה לבנה רכה 5%
2 
ביצה
0.5  כוס
גבינה צהובה מגוררת
2  כפיות
מלח
1  כפית
פלפל גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מזהיבים את שיני השום השלמות ושמיניות הבצל בשמן הזית. מסירים מהאש ונותנים לתערובת להצטנן.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים חוצים את החלה לרוחב (כלומר באופן אופקי). הגג לא ישמש אותנו, ואפשר להשתמש בו להכנת קרוטונים. את המלבן התחתון מרוקנים מה"לבן" של הלחם אבל מקפידים לא לקרוע את שוליו. המלבן המרוקן הזה הוא הקלתית שבה תיאפה הפשטידה שלנו.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים לתוך תערובת השום-בצל את הגבינות, הביצים, המלח והפלפל (ניתן לעשות זאת בתוך המחבת בה טוגנה התערובת כדי לא ללכלך עוד כלי). יוצקים לתוך החלה המרוקנת.
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות כשעה, עד שמזהיב היטב.
פשטידה בתוך חלה

שלב 1 מתוך 4

מזהיבים את שיני השום השלמות ושמיניות הבצל בשמן הזית. מסירים מהאש ונותנים לתערובת להצטנן.

פשטידה בתוך חלה

שלב 2 מתוך 4

בינתיים חוצים את החלה לרוחב (כלומר באופן אופקי). הגג לא ישמש אותנו, ואפשר להשתמש בו להכנת קרוטונים. את המלבן התחתון מרוקנים מה"לבן" של הלחם אבל מקפידים לא לקרוע את שוליו. המלבן המרוקן הזה הוא הקלתית שבה תיאפה הפשטידה שלנו.

פשטידה בתוך חלה

שלב 3 מתוך 4

מערבבים לתוך תערובת השום-בצל את הגבינות, הביצים, המלח והפלפל (ניתן לעשות זאת בתוך המחבת בה טוגנה התערובת כדי לא ללכלך עוד כלי). יוצקים לתוך החלה המרוקנת.

פשטידה בתוך חלה

שלב 4 מתוך 4

אופים בחום של 180 מעלות כשעה, עד שמזהיב היטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידה מהירה של פסטה פלוס וגבינות

    פשטידה מהירה של פסטה פלוס וגבינות

    60 דקות קל
  • פשטידה ב-5 דקות

    פשטידה ב-5 דקות

    60 דקות קל
  • פשטידה בשרית חגיגית עם פירה

    פשטידה בשרית חגיגית עם פירה

    200 דקות בינוני
  • פשטידה חלומית

    פשטידה חלומית

    55 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים