דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידה זריזה של תפוחי אדמה ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידה זריזה של תפוחי אדמה ופטריות

פשטידה זריזה של תפוחי אדמה ופטריות

(0)
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פשטידה עם קיצור דרך מיוחד שיכולה לשמש כתוספת או ארוחה בפני עצמה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  שקית
מרק ירקות שורש ר.טבעיים
0.25  כוס
שמן זית
6 
כרישה קצוצות דק. או 2 בצלים גדולים קצוצים דק
2  סלסילות
פטריות שמפיניון קצוצות גס
2 
ביצה
0.33  כוס
גבינת פרמזן מגוררת או גבינת קשקבל מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הפירה כמעט לפי ההוראות שעל האריזה: במקום שתיים וחצי כוסות מים, מוסיפים לאבקה רק שתי כוסות מים. מניחים בצד לצינון.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מזהיבים את הכרישות או הבצל בשמן בסיר רחב או במחבת גדולה מאוד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הפטריות ומטגנים על אש גבוהה כעשר דקות, עד שהנוזלים שהפטריות הפרישו מתנדפים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את תוכן המחבת לפירה ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הביצים והגבינה ומערבבים. אין צורך במלח, משום שהפירה והגבינה מלוחים מספיק. אם רוצים, אפשר לתבל בפלפל שחור ו/או באגוז מוסקט מגורר.
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים תבנית פיירקס בגודל 20X30 ס"מ ויוצקים לתוכה את התערובת. אופים בחום של 180 מעלות 40 דקות, עד שפני הפשטידה משחימים. מוציאים מהתנור, ממתינים עשר דקות, פורסים ומגישים עם סלט.
פשטידה זריזה של תפוחי אדמה ופטריות

שלב 1 מתוך 5

מכינים את הפירה כמעט לפי ההוראות שעל האריזה: במקום שתיים וחצי כוסות מים, מוסיפים לאבקה רק שתי כוסות מים. מניחים בצד לצינון.

פשטידה זריזה של תפוחי אדמה ופטריות

שלב 2 מתוך 5

בינתיים מזהיבים את הכרישות או הבצל בשמן בסיר רחב או במחבת גדולה מאוד.

פשטידה זריזה של תפוחי אדמה ופטריות

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הפטריות ומטגנים על אש גבוהה כעשר דקות, עד שהנוזלים שהפטריות הפרישו מתנדפים.

פשטידה זריזה של תפוחי אדמה ופטריות

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את תוכן המחבת לפירה ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הביצים והגבינה ומערבבים. אין צורך במלח, משום שהפירה והגבינה מלוחים מספיק. אם רוצים, אפשר לתבל בפלפל שחור ו/או באגוז מוסקט מגורר.

פשטידה זריזה של תפוחי אדמה ופטריות

שלב 5 מתוך 5

משמנים תבנית פיירקס בגודל 20X30 ס"מ ויוצקים לתוכה את התערובת. אופים בחום של 180 מעלות 40 דקות, עד שפני הפשטידה משחימים. מוציאים מהתנור, ממתינים עשר דקות, פורסים ומגישים עם סלט.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידה מהירה של פסטה פלוס וגבינות

    פשטידה מהירה של פסטה פלוס וגבינות

    60 דקות קל
  • פשטידה ב-5 דקות

    פשטידה ב-5 דקות

    60 דקות קל
  • פשטידה בשרית חגיגית עם פירה

    פשטידה בשרית חגיגית עם פירה

    200 דקות בינוני
  • פשטידה חלומית

    פשטידה חלומית

    55 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים