-
שלב 1
0 דקות
משרים את השעועית במים ללילה. למחרת מסננים, שמים בסיר עם מים טריים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים שעה עד שהשעועית כמעט עשויה. מסננים.
-
שלב 2
0 דקות
מחממים את השמן בתחתית סיר גדול וכבד. מטגנים בו את הבשר עד להשחמה. מערבבים מדי פעם (זה לוקח כעשרים דקות).
-
שלב 3
0 דקות
כשאין כבר צבע ורוד בבשר, מוסיפים את הבצל ומערבבים. מטגנים עד שהבצל מזהיב.
-
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את השום, הסלרי, הפלפל והגזר. מטגנים עוד שלוש דקות. מערבבים מדי פעם.
-
שלב 5
0 דקות
מוסיפים לסיר את כל יתר החומרים למעט השעועית. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים שלוש שעות.
-
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את השעועית, מערבבים, מכסים שוב ומבשלים על אש קטנה עוד שעה.
-
שלב 7
0 דקות
לפני ההגשה טועמים ומתקנים תיבול. הצ'ילי צריך להיות חריף.
בתיאבון!
כתוב ביקורת