בסיר גדול עם 2-3 כפות שמן, נכניס את הבצל והגזר. אחרי כדקה נכניס את העצמות והבשר לסגירה של כ-5 דקות. תערבבו ותהפכו מדי פעם ואפשר כמובן לזרוק גם כמה מהפטריות.
שלב 2
60 דקות
נמלא מים ונביא לרתיחה. לאחר שרתח נבשל על אש קטנה כ-60 דקות.
שלב 3
0 דקות
במקביל במחבת עם מעט שמן זית, נקפיץ טוב את כל הפטריות ולקראת הסוף נוסיף את הטימין ומעט מלח גס.
שלב 4
60 דקות
לאחר כשעה נוציא את נתח הצלי. נקרר אותו מעט ואז נחתוך לקוביות. נחזיר לסיר עם הפטריות והפלפל האדום ונבשל בערך עוד 60 דקות. נדע שמוכן כשהבשר יהיה רך. לא לפחד גם משלוש שעות בישול. מערבבים מדי פעם שלא ידבק ומגישים עם אורז ולחם טרי. תבשיל אחד הטובים, ליקקנו את הסיר. בתיאבון.
שלב 1
מתוך
4
בסיר גדול עם 2-3 כפות שמן, נכניס את הבצל והגזר. אחרי כדקה נכניס את העצמות והבשר לסגירה של כ-5 דקות. תערבבו ותהפכו מדי פעם ואפשר כמובן לזרוק גם כמה מהפטריות.
שלב 2
מתוך
4
נמלא מים ונביא לרתיחה. לאחר שרתח נבשל על אש קטנה כ-60 דקות.
שלב 3
מתוך
4
במקביל במחבת עם מעט שמן זית, נקפיץ טוב את כל הפטריות ולקראת הסוף נוסיף את הטימין ומעט מלח גס.
שלב 4
מתוך
4
לאחר כשעה נוציא את נתח הצלי. נקרר אותו מעט ואז נחתוך לקוביות. נחזיר לסיר עם הפטריות והפלפל האדום ונבשל בערך עוד 60 דקות. נדע שמוכן כשהבשר יהיה רך. לא לפחד גם משלוש שעות בישול. מערבבים מדי פעם שלא ידבק ומגישים עם אורז ולחם טרי. תבשיל אחד הטובים, ליקקנו את הסיר. בתיאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0