דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת אסאדו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת אסאדו

קדירת אסאדו

(0)
220 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דפנה שגב
נתחי בקר שנכנסים לסיר עם תפוחי אדמה בייבי , אורז וקישקע

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
נתח אסאדו בקר מפורק עם העצמות
2 
בטטה בינוניות
10  שיני
שום שלמים
15 
תפוח אדמה עם הקליפה
2  כוסות
אורז לבן עגול חצי מבושל
0.5  זר
פטרוזיליה
6 
בצל
1  כפית
כמון טחון
1  כפית
פלפל
2  כפות
רסק עגבניות
0.5  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1 
קישקע ארוך
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

220 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להכניס לסיר את הבשר עם התבלינים, הסויה ורסק העגבניות ומים. על זה להניח את הקישקע ולבשל במשך שעה וחצי.
  • שלב 2

    0 דקות
    אח"כ להכין אורז חצי מבושל, לפזר בחצי אחד של תבנית גבוהה. על זה להניח בזהירות את הקישקע.
  • שלב 3

    0 דקות
    בחצי השני של התבנית להניח את הבשר עם העצמות ואת תפוחי האדמה הקטנים. לפזר מעל זה חתיכות גדולות של הבטטות, הבצלצלים המקולפים ואת ראשי השום השלמים
  • שלב 4

    0 דקות
    מעל הכל לשפוך את הרוטב שהתבשל בסיר. לכסות במכסה או נייר אלונימיום ולבשל בתנור עוד שעתיים-שלוש.
  • שלב 5

    0 דקות
    כשמוציאים להכין בכל צלחת מנה מכל אחד מהרכיבים לפזר על האורז קצת פטרוזיליה קצוצה.
  • שלב 6

    0 דקות
    להגיש עם סלט ירקות, חתוך גס ומתובל בשמן זית.
קדירת אסאדו

שלב 1 מתוך 6

להכניס לסיר את הבשר עם התבלינים, הסויה ורסק העגבניות ומים. על זה להניח את הקישקע ולבשל במשך שעה וחצי.

קדירת אסאדו

שלב 2 מתוך 6

אח"כ להכין אורז חצי מבושל, לפזר בחצי אחד של תבנית גבוהה. על זה להניח בזהירות את הקישקע.

קדירת אסאדו

שלב 3 מתוך 6

בחצי השני של התבנית להניח את הבשר עם העצמות ואת תפוחי האדמה הקטנים. לפזר מעל זה חתיכות גדולות של הבטטות, הבצלצלים המקולפים ואת ראשי השום השלמים

קדירת אסאדו

שלב 4 מתוך 6

מעל הכל לשפוך את הרוטב שהתבשל בסיר. לכסות במכסה או נייר אלונימיום ולבשל בתנור עוד שעתיים-שלוש.

קדירת אסאדו

שלב 5 מתוך 6

כשמוציאים להכין בכל צלחת מנה מכל אחד מהרכיבים לפזר על האורז קצת פטרוזיליה קצוצה.

קדירת אסאדו

שלב 6 מתוך 6

להגיש עם סלט ירקות, חתוך גס ומתובל בשמן זית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים