דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת בקר ביין לבן (פויקה)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת בקר ביין לבן (פויקה)

קדירת בקר ביין לבן (פויקה)

(0)
240 דקות
קל
מתכונאי/ת: טל יערי
קדירת בשר מפנקת בבישול איטי, עם יין לבן וירקות שורש. אפשר להשתמש גם בסיר כבד או בקדרה.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
שמן זית
1 
בצל גדול חתוך לקוביות גדולות
1  ראש
שום מופרד לשיניים
2 
שורש פטרוזיליה חתוך
3 
גזר חתוכים לרבעים
6 
תפוח אדמה חתוכים לרבעים
3 
עגבנייה שלמות
1.5  קילוגרם
בשר בקר חתוך לקוביות גדולות
1  בקבוק
יין לבן
3  עלים
עלה דפנה
1  כפית
מלח
1  קורט
פלפל אנגלי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

240 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל ואת שיני השום השלמות.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשהבצל הופך שקוף מוסיפים את הבשר וצורבים מכל הכיוונים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את כל שאר הרכיבים מלבד העגבניות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש כך שהתבשיל מבעבע קלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את העגבניות וסוגרים את הקדרה.
  • שלב 6

    0 דקות
    שומרים על האש (ניתן גם להכניס לתנור) כ-240 דקות. לא מומלץ לערבב, שלא לפורר את המרכיבים. אם חסרים נוזלים - ניתן להוסיף מים.
קדירת בקר ביין לבן (פויקה)

שלב 1 מתוך 6

מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל ואת שיני השום השלמות.

קדירת בקר ביין לבן (פויקה)

שלב 2 מתוך 6

כשהבצל הופך שקוף מוסיפים את הבשר וצורבים מכל הכיוונים.

קדירת בקר ביין לבן (פויקה)

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את כל שאר הרכיבים מלבד העגבניות.

קדירת בקר ביין לבן (פויקה)

שלב 4 מתוך 6

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש כך שהתבשיל מבעבע קלות.

קדירת בקר ביין לבן (פויקה)

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את העגבניות וסוגרים את הקדרה.

קדירת בקר ביין לבן (פויקה)

שלב 6 מתוך 6

שומרים על האש (ניתן גם להכניס לתנור) כ-240 דקות. לא מומלץ לערבב, שלא לפורר את המרכיבים. אם חסרים נוזלים - ניתן להוסיף מים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים