דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת בקר ופירות יבשים בניחוח ירקות שורש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת בקר ופירות יבשים בניחוח ירקות שורש

קדירת בקר ופירות יבשים בניחוח ירקות שורש

(1)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קדירה חורפית ומנחמת בשילוב טעמים מתקתקים ופיקנטיים בניחוח ירקות שורש.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
בשר בקר חתוך לקוביות 2*2 ס"מ
1.5  כוסות
יין אדום
2  עלים
עלה דפנה
1 
בצל חתוך לקוביות
0.25  כוס
שמן קנולה
2  כפות
חומץ שמפניה
1  חבילה
רסק עגבניות קטנה
0.5  כוס
צימוקים
0.5  כוס
משמש מיובש
0.5  כוס
חמוציות
0  לפי הטעם
פלפל
1  ליטר
מים
4  כפות
מרק ירקות שורש ר.טבעיים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מכינים את ציר ירקות השורש. מבשלים 4 כפות מרק תיבול ירקות שורש בליטר מים רותחים כ-5 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה את הבשר עם היין, עלי הדפנה והבצל, מכסים ומצננים במקרר לשעתיים לפחות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את הבצל והבשר מהנוזלים ושומרים את המרינדה בצד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים בסיר 2 כפות שמן, מוסיפים חצי מכמות הבשר והבצל וצולים על להבה גבוהה כ-5 דקות, עד שהם מזהיבים לגמרי. מוציאים מהסיר, מוסיפים עוד שמן וחוזרים על התהליך עם יתרת הבשר והבצל. מחזירים לסיר את הכל.
  • שלב 5

    120 דקות
    מוסיפים לסיר הבשר את החומץ ואת המרינדה ששמרנו. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את ציר ירקות השורש והפירות היבשים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה לבינונית, מכסים את הסיר כמעט לגמרי וממשיכים לבשל כ- ½2–2 שעות, או עד שהבשר רך לגמרי. מתבלים בפלפל לפי הטעם.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים חם, מומלץ עם אורז.
קדירת בקר ופירות יבשים בניחוח ירקות שורש

שלב 1 מתוך 6

מכינים את ציר ירקות השורש. מבשלים 4 כפות מרק תיבול ירקות שורש בליטר מים רותחים כ-5 דקות.

קדירת בקר ופירות יבשים בניחוח ירקות שורש

שלב 2 מתוך 6

מערבבים בקערה את הבשר עם היין, עלי הדפנה והבצל, מכסים ומצננים במקרר לשעתיים לפחות.

קדירת בקר ופירות יבשים בניחוח ירקות שורש

שלב 3 מתוך 6

מסננים את הבצל והבשר מהנוזלים ושומרים את המרינדה בצד.

קדירת בקר ופירות יבשים בניחוח ירקות שורש

שלב 4 מתוך 6

מחממים בסיר 2 כפות שמן, מוסיפים חצי מכמות הבשר והבצל וצולים על להבה גבוהה כ-5 דקות, עד שהם מזהיבים לגמרי. מוציאים מהסיר, מוסיפים עוד שמן וחוזרים על התהליך עם יתרת הבשר והבצל. מחזירים לסיר את הכל.

קדירת בקר ופירות יבשים בניחוח ירקות שורש

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים לסיר הבשר את החומץ ואת המרינדה ששמרנו. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את ציר ירקות השורש והפירות היבשים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה לבינונית, מכסים את הסיר כמעט לגמרי וממשיכים לבשל כ- ½2–2 שעות, או עד שהבשר רך לגמרי. מתבלים בפלפל לפי הטעם.

קדירת בקר ופירות יבשים בניחוח ירקות שורש

שלב 6 מתוך 6

מגישים חם, מומלץ עם אורז.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים