דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת בקר עם חבושים וצימוקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת בקר עם חבושים וצימוקים

קדירת בקר עם חבושים וצימוקים

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
בשר שבושל שעות ארוכות עם חבושים וצימוקים, הבשר רך ומתפרק והטעמים המתוקים מעדנים את טעמו העשיר של הבשר

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
בשר בקר מס' 5, חתוך לקוביות
1  כוס
קמח לבן
4  כפות
שמן קנולה
5 
בצל חתוכים לקוביות
4  גבעולים
סלרי חתוכים לקוביות בגודל 1 ס"מ
6  שיני
שום קלופות וחתוכות לפרוסות לאורך
1  בקבוק
יין אדום
0.5  כוס
מים רותחים לפי הצורך
4 
חבוש מבושלים, מקולפים וללא הליבה, ופרוסים לכ- 26 פלחים
0.33  כוס
צימוקים
5  כפות
ראס אל חנות תערובת תבלינים
1  כפית
אגוז מוסקט טחון
1  קורט
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפזרים קמח על צלחת שטוחה. מגלגלים את קוביות הבשר בקמח ומנערים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר היכול להיכנס לתנור אפייה. מוסיפים את נתחי הבשר לסיר, ומטגנים עד שהם משחימים מכל צדדיהם. מוציאים מהסיר ומניחים בקערה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הבצל, ומטגנים עד שהוא הופך לשקוף. מוסיפים לסיר את הסלרי ופרוסות השום ומטגנים במשך כ-5 דקות נוספות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחזירים את נתחי הבשר לסיר, מתבלים עם תבלין ה"ראס אל חנות", ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים לסיר את בקבוק היין ומבשלים עד רתיחה. מוסיפים לסיר מים רותחים עד לכיסוי הבשר. מביאים לרתיחה פעם נוספת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים את הסיר לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של 190 מעלות, ואופים במשך כ-120 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים את הסיר מהתנור, מוסיפים את פרוסות החבושים והצימוקים, ומחזירים לתנור האפייה למשך כ-20 דקות נוספות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוציאים, מצננים קלות ומגישים.
קדירת בקר עם חבושים וצימוקים

שלב 1 מתוך 8

מפזרים קמח על צלחת שטוחה. מגלגלים את קוביות הבשר בקמח ומנערים היטב.

קדירת בקר עם חבושים וצימוקים

שלב 2 מתוך 8

מחממים את השמן בסיר היכול להיכנס לתנור אפייה. מוסיפים את נתחי הבשר לסיר, ומטגנים עד שהם משחימים מכל צדדיהם. מוציאים מהסיר ומניחים בקערה.

קדירת בקר עם חבושים וצימוקים

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים לסיר את הבצל, ומטגנים עד שהוא הופך לשקוף. מוסיפים לסיר את הסלרי ופרוסות השום ומטגנים במשך כ-5 דקות נוספות.

קדירת בקר עם חבושים וצימוקים

שלב 4 מתוך 8

מחזירים את נתחי הבשר לסיר, מתבלים עם תבלין ה"ראס אל חנות", ומערבבים.

קדירת בקר עם חבושים וצימוקים

שלב 5 מתוך 8

יוצקים לסיר את בקבוק היין ומבשלים עד רתיחה. מוסיפים לסיר מים רותחים עד לכיסוי הבשר. מביאים לרתיחה פעם נוספת.

קדירת בקר עם חבושים וצימוקים

שלב 6 מתוך 8

מעבירים את הסיר לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של 190 מעלות, ואופים במשך כ-120 דקות.

קדירת בקר עם חבושים וצימוקים

שלב 7 מתוך 8

מוציאים את הסיר מהתנור, מוסיפים את פרוסות החבושים והצימוקים, ומחזירים לתנור האפייה למשך כ-20 דקות נוספות.

קדירת בקר עם חבושים וצימוקים

שלב 8 מתוך 8

מוציאים, מצננים קלות ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים