דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת בשר טלה עם ירקות ועשבי תיבול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת בשר טלה עם ירקות ועשבי תיבול

קדירת בשר טלה עם ירקות ועשבי תיבול

(0)
240 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
תבשיל בשר טלה עם ראשי שום וירקות שורש בבישול ארוך ואיטי, התוצאה: בשר נימוח וירקות רכים ומלאי טעם

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
פרוסות צוואר טלה בעובי 3-4 ס"מ
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
1  כוס
קמח לבן לקימוח הבשר
0.5  כוס
שמן זית
1  ראש
סלרי
1 
גזר
1 
בצל חתוך גס
1 
שומר
1 
כרישה חתוכה גס
2  כוסות
שעועית לבנה שהושרתה במים ללילה
2  עלים
תימין
0.25  זר
פטרוזיליה קצוצים
0.5  כוס
יין לבן
6  ראשי
שום חצויים
1  כף
קליפת תפוז מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

240 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל שחור גרוס, מקמחים ומנערים את שאריות הקמח.
  • שלב 2

    0 דקות
    משחימים במחבת חמה עם שתי כפות שמן זית. יש לשים לב לא לטגן את כל הנתחים בבת אחת.
  • שלב 3

    0 דקות
    בסיר גדול מאדים את ירקות השורש החתוכים, השומר והכרישה, ומוסיפים את השעועית הלבנה, הפטרוזיליה, התימין ואת היין הלבן. מוסיפים את הבשר המושחם ומכסים במים (כ-5 ס"מ מעל לבשר).
  • שלב 4

    180 דקות
    מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-180 דקות.
  • שלב 5

    30 דקות
    מוסיפים את ראשי השום החצויים ואת קליפת התפוז המגוררת ומבשלים עוד 30 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים את הבשר עם הירקות בצלחת הגשה גדולה.
קדירת בשר טלה עם ירקות ועשבי תיבול

שלב 1 מתוך 6

מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל שחור גרוס, מקמחים ומנערים את שאריות הקמח.

קדירת בשר טלה עם ירקות ועשבי תיבול

שלב 2 מתוך 6

משחימים במחבת חמה עם שתי כפות שמן זית. יש לשים לב לא לטגן את כל הנתחים בבת אחת.

קדירת בשר טלה עם ירקות ועשבי תיבול

שלב 3 מתוך 6

בסיר גדול מאדים את ירקות השורש החתוכים, השומר והכרישה, ומוסיפים את השעועית הלבנה, הפטרוזיליה, התימין ואת היין הלבן. מוסיפים את הבשר המושחם ומכסים במים (כ-5 ס"מ מעל לבשר).

קדירת בשר טלה עם ירקות ועשבי תיבול

שלב 4 מתוך 6

מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-180 דקות.

קדירת בשר טלה עם ירקות ועשבי תיבול

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את ראשי השום החצויים ואת קליפת התפוז המגוררת ומבשלים עוד 30 דקות.

קדירת בשר טלה עם ירקות ועשבי תיבול

שלב 6 מתוך 6

מגישים את הבשר עם הירקות בצלחת הגשה גדולה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים