דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת בשר עם גריסי פנינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת בשר עם גריסי פנינה

קדירת בשר עם גריסי פנינה

(0)
375 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
קדירה כפרית עם בשר שפונדרה, עצמות, קבנוס, גריסים ושעועית. מכינים ב-15 דקות ומבשלים שעות ארוכות.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
שפונדרה
2 
קבנוס חתוך לטבעות
1 
עצמות
2 
בצל גדולים קצוצים
1  ראש
שום מפורק לשיניים, קלופות
2  כפות
שומן אווז
3  עלים
עלה דפנה
2  כפיות
מלח
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  כפית
פלפל
0.5  כוס
שעועית לימה שהושרתה לילה שלם
2  כוסות
גריסי פנינה שהושרו במשך כשעה
2  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

375 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן. מוסיפים את קוביות בשר השפונדרה ומטגנים במשך כשלוש דקות מכל הצדדים. מעבירים את קוביות הבשר והבצל לכלי.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר בישול רחב מניחים את הגריסים והשעועית. מפזרים מעל את שיני השום הקלופות. מניחים מעל את הבצל, טבעות הקבנוס וקוביות הבשר שטיגנו.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את שומן האווז. מתבלים במלח, פלפל שחור ואבקת מרק. מוסיפים את עלי הדפנה. יוצקים מים רותחים עד כדי כיסוי התבשיל, ומביאים לרתיחה בלהבה גבוהה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים במשך כחמש-שש שעות, או מעבירים לתנור בחום נמוך למשך הלילה.
קדירת בשר עם גריסי פנינה

שלב 1 מתוך 4

מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן. מוסיפים את קוביות בשר השפונדרה ומטגנים במשך כשלוש דקות מכל הצדדים. מעבירים את קוביות הבשר והבצל לכלי.

קדירת בשר עם גריסי פנינה

שלב 2 מתוך 4

בסיר בישול רחב מניחים את הגריסים והשעועית. מפזרים מעל את שיני השום הקלופות. מניחים מעל את הבצל, טבעות הקבנוס וקוביות הבשר שטיגנו.

קדירת בשר עם גריסי פנינה

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את שומן האווז. מתבלים במלח, פלפל שחור ואבקת מרק. מוסיפים את עלי הדפנה. יוצקים מים רותחים עד כדי כיסוי התבשיל, ומביאים לרתיחה בלהבה גבוהה.

קדירת בשר עם גריסי פנינה

שלב 4 מתוך 4

מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים במשך כחמש-שש שעות, או מעבירים לתנור בחום נמוך למשך הלילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים