דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת ירקות שורש, ערמונים ועשבי תיבול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת ירקות שורש, ערמונים ועשבי תיבול

קדירת ירקות שורש, ערמונים ועשבי תיבול

(1)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: זוהר לוסטיגר-בשן
לצמחונים, לטבעונים, לכל אלו ששומרים על הגזרה ובכלל לאוהבי הירקות - תבשיל ססגוני, טעים ומזין שיעשה שמח על שולחן החג שלכם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כפות
שמן זית
1 
בצל חצוי ופרוס
1 
כרישה רק החלק הבהיר - חצויה לאורכה ופרוסה דק
10  שיני
שום קלופות ושלמות
1 
שומר פרוס דק
1 
בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
2 
גזר פרוסים עבה
1  כוס
עדשים אדומות
100  גרם
ערמונים קלויים וקלופים
10 
שזיפים ללא גלעין
2  כפות
חומץ
1  כף
רוטב בסיס 290 מ"ל
0.5  כוס
פטרוזיליה רוזמרין, מרווה, טימין, זעתר, אורגנו
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
קינמון טחון
0.5  כפית
צ'ילי גרוס או פלפל שחור גרוס
1  כף
סילאן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים סיר ברזל כבד עם שמן זית.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים בצל וכרישה ומטגנים 5 דקות עד לתחילת הזהבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את יתר החומרים, יוצקים מים עד מחצית מגובה הירקות ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    30 דקות
    מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 30 דקות עד שהירקות רכים והעדשים מבושלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים חם על מצע של אורז או בורגול.
קדירת ירקות שורש, ערמונים ועשבי תיבול

שלב 1 מתוך 5

מחממים סיר ברזל כבד עם שמן זית.

קדירת ירקות שורש, ערמונים ועשבי תיבול

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים בצל וכרישה ומטגנים 5 דקות עד לתחילת הזהבה.

קדירת ירקות שורש, ערמונים ועשבי תיבול

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את יתר החומרים, יוצקים מים עד מחצית מגובה הירקות ומביאים לרתיחה.

קדירת ירקות שורש, ערמונים ועשבי תיבול

שלב 4 מתוך 5

מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 30 דקות עד שהירקות רכים והעדשים מבושלות.

קדירת ירקות שורש, ערמונים ועשבי תיבול

שלב 5 מתוך 5

מגישים חם על מצע של אורז או בורגול.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים