מחממים בסיר את השמן. מוסיפים את נתחי השפונדרה, ומטגנים במשך חמש דקות מכל צד עד שהבשר ישחים.
שלב 2
0 דקות
מתבלים את הבשר בקורט מלח ופלפל שחור. מוסיפים לסיר את קוביות חזה האווז, ומטגנים במשך כשלוש דקות עד להשחמתו.
שלב 3
0 דקות
מוציאים את נתחי הבשר מהסיר, יוצקים מעט מהיין האדום, ועם מרית עץ מקרצפים את משקעי הצלייה מתחתית הסיר.
שלב 4
0 דקות
מסדרים את נתחי הבשר בתבנית עם דפנות גבוהות. מוסיפים לתבנית את הגזרים, שיני השום, קוביות שורש הסלרי, קוביות שורש הפטרוזיליה, נתחי הכרישה, בצלצלי הפנינה ומתבלים בפלפל, מלח, אגוז מוסקט, פפריקה אדומה ומניחים את עשבי התיבול. יוצקים את היין האדום, וכן את ציר הבקר, עד לכיסוי הבשר.
שלב 5
0 דקות
מכסים את התבנית עם נייר אפייה, וסוגרים עם רדיד אלומיניום. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 240 מעלות, ואופים עשרים דקות.
שלב 6
150 דקות
מנמיכים את הטמפרטורה ל-190 מעלות, וממשיכים לאפות במשך 150 דקות נוספות, עד שהבשר הופך רך לחלוטין.
שלב 7
0 דקות
מסירים את רדיד האלומיניום ונייר האפייה. יוצקים מהנוזלים על נתחי הבשר והירקות, וממשיכים לאפות במשך כעשר דקות נוספות, עד שנתחי הבשר מקבלים צבע שחום מעט והרוטב מצטמצם מעט.
שלב 8
0 דקות
מוציאים מהתנור ומגישים לצד תפוחי אדמה אפויים, או פירה. ניתן גם לשלב אורז לבן.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מחממים בסיר את השמן. מוסיפים את נתחי השפונדרה, ומטגנים במשך חמש דקות מכל צד עד שהבשר ישחים.
שלב 2
מתוך
8
מתבלים את הבשר בקורט מלח ופלפל שחור. מוסיפים לסיר את קוביות חזה האווז, ומטגנים במשך כשלוש דקות עד להשחמתו.
שלב 3
מתוך
8
מוציאים את נתחי הבשר מהסיר, יוצקים מעט מהיין האדום, ועם מרית עץ מקרצפים את משקעי הצלייה מתחתית הסיר.
שלב 4
מתוך
8
מסדרים את נתחי הבשר בתבנית עם דפנות גבוהות. מוסיפים לתבנית את הגזרים, שיני השום, קוביות שורש הסלרי, קוביות שורש הפטרוזיליה, נתחי הכרישה, בצלצלי הפנינה ומתבלים בפלפל, מלח, אגוז מוסקט, פפריקה אדומה ומניחים את עשבי התיבול. יוצקים את היין האדום, וכן את ציר הבקר, עד לכיסוי הבשר.
שלב 5
מתוך
8
מכסים את התבנית עם נייר אפייה, וסוגרים עם רדיד אלומיניום. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 240 מעלות, ואופים עשרים דקות.
שלב 6
מתוך
8
מנמיכים את הטמפרטורה ל-190 מעלות, וממשיכים לאפות במשך 150 דקות נוספות, עד שהבשר הופך רך לחלוטין.
שלב 7
מתוך
8
מסירים את רדיד האלומיניום ונייר האפייה. יוצקים מהנוזלים על נתחי הבשר והירקות, וממשיכים לאפות במשך כעשר דקות נוספות, עד שנתחי הבשר מקבלים צבע שחום מעט והרוטב מצטמצם מעט.
שלב 8
מתוך
8
מוציאים מהתנור ומגישים לצד תפוחי אדמה אפויים, או פירה. ניתן גם לשלב אורז לבן.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0