מלהיטים סיר כבד ומזהיבים בו את חלקי העוף מכל הצדדים (אין צורך להוסיף שמן בינתיים, העוף יפריש שמן בעצמו). מוציאים לקערה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את שמן הזית לסיר ומזהיבים בו את הבצל. בינתיים, חותכים כל פקעת שומר לחצי לאורך, וכל חצי לשלושה שלישים (שוב לאורך).
שלב 3
0 דקות
מוציאים את הבצל הזהוב לקערה עם העוף ומוסיפים לסיר את השומר, הגזרים והשום. מזהיבים.
שלב 4
0 דקות
מחזירים לסיר את מה שבקערה (כולל הנוזלים שהעוף והבצל הפרישו). מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 5
45 דקות
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בביעבוע עדין 45 דקות, עד שהעוף עשוי לגמרי ותפוחי האדמה רכים (אם הסיר חסין אש, אפשר גם לאפות בתנור, או להעביר לתבנית, לכסות בנייר אלומיניום ואז לאפות).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0