דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת פרגיות וירקות שורש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת פרגיות וירקות שורש

קדירת פרגיות וירקות שורש

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
תמיד יש מקום לעוד מתכון תבשיל קדירה. והפעם: פרגיות וירקות שורש

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
נתח פרגית חתוכים לקוביות בגודל 2 ס"מ
4 
תפוח אדמה מקולפים וחתוכים לסירות
3 
בטטה חתוכות לפלחים
8 
ארטישוק מקולפים, חצויים
3 
בצל חתוכים לפלחים
10  שיני
שום קלופות ושלמות
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
בהרט
1  כפית
תבלין עוף
1  קורט
מלח
2  כוסות
ציר ירקות
0.25  כוס
שמן קנולה לזילוף
1  קורט
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מסדרים את קוביות הפרגיות, הירקות והשום בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת. מתבלים את הירקות והבשר בפפריקה, בהרט, תבלין מעורב ירושלמי, מלח ופלפל שחור. מזלפים מעל את השמן. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, וצולים במשך כ-30 דקות, עד להזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנמיכים את הטמפרטורה של התנור ל-160 מעלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוציאים את התבנית מהתנור, ומעבירים את כל הפרגיות והירקות הצלויים לסיר כבד רחב ורדוד עם מכסה. יוצקים את ציר העוף על הירקות והפרגיות, מכסים את הסיר, ומכניסים לתנור למשך כ-120 דקות. מוציאים את הסיר מהתנור, ומעבירים את הקדירה לכלי הגשה נאה. בתיאבון!
קדירת פרגיות וירקות שורש

שלב 1 מתוך 3

מסדרים את קוביות הפרגיות, הירקות והשום בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת. מתבלים את הירקות והבשר בפפריקה, בהרט, תבלין מעורב ירושלמי, מלח ופלפל שחור. מזלפים מעל את השמן. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, וצולים במשך כ-30 דקות, עד להזהבה.

קדירת פרגיות וירקות שורש

שלב 2 מתוך 3

מנמיכים את הטמפרטורה של התנור ל-160 מעלות.

קדירת פרגיות וירקות שורש

שלב 3 מתוך 3

מוציאים את התבנית מהתנור, ומעבירים את כל הפרגיות והירקות הצלויים לסיר כבד רחב ורדוד עם מכסה. יוצקים את ציר העוף על הירקות והפרגיות, מכסים את הסיר, ומכניסים לתנור למשך כ-120 דקות. מוציאים את הסיר מהתנור, ומעבירים את הקדירה לכלי הגשה נאה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים