דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת תפוחי אדמה בשזיפים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת תפוחי אדמה בשזיפים

קדירת תפוחי אדמה בשזיפים

(0)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: יעל פרקר
תפוחי אדמה ושזיפים מיובשים ברוטב עשיר מבושלים בבישול איטי

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
תפוח אדמה חתוכים לשמיניות
12 
שזיף מיובש שטופים
1 
בצל סגול גדול
4  שיני
שום
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל ואת השום במעט שמן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה ואת יתר התבלינים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכסים במים עד גובה תפוחי האדמה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מפזרים מעל את השזיפים.
  • שלב 5

    60 דקות
    מבשלים על אש בינונית - קטנה 60 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    ככל שמבשלים את התבשיל כמה שיותר שעות, כמובן בהתאם לזמן שעומד לרשותכם, ככה התבשיל משתבח. בתיאבון!
קדירת תפוחי אדמה בשזיפים

שלב 1 מתוך 6

מטגנים את הבצל ואת השום במעט שמן.

קדירת תפוחי אדמה בשזיפים

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את תפוחי האדמה ואת יתר התבלינים.

קדירת תפוחי אדמה בשזיפים

שלב 3 מתוך 6

מכסים במים עד גובה תפוחי האדמה.

קדירת תפוחי אדמה בשזיפים

שלב 4 מתוך 6

מפזרים מעל את השזיפים.

קדירת תפוחי אדמה בשזיפים

שלב 5 מתוך 6

מבשלים על אש בינונית - קטנה 60 דקות.

קדירת תפוחי אדמה בשזיפים

שלב 6 מתוך 6

ככל שמבשלים את התבשיל כמה שיותר שעות, כמובן בהתאם לזמן שעומד לרשותכם, ככה התבשיל משתבח. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים