דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוגל אדום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוגל אדום

קוגל אדום

(0)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גיל חובב במתכון מהיר לקוגל בנגיעות עגבניות ועם גבינת חלומי

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
אטריות ביצים דקות 200גרם גודל בינוני
1 
בצל גדול קצוץ
0.25  בקבוק
שמן תירס לטיגון
3 
ביצה
4  כפות
'מנק עגבניוח 100% ךניבים טבעיים 400 גר
200  גרם
גבינה לבנה 5% חתוכה לקוביות קטנות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל השקית ומסננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מזהיבים היטב את הבצל בשמן.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים את השמן והבצל לקערה עם האטריות ומערבבים. מוסיפים את הביצים, אבקת המרק והמלח ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים שמן למחבת, כך שיגיע לגובה חצי ס"מ ומסחררים מעט במחבת כדי שגם שוליה יצופו בשמן.
  • שלב 5

    60 דקות
    מרכיבים את הקוגל: יוצקים פנימה חצי מכמות האטריות, משטחים ומסדרים מעל את קוביות החלומי (משאירים שוליים של שני ס"מ בהיקף הקוגל ללא גבינה). יוצקים מעל את החצי הנותר של האטריות. המחבת תהיה גדושה מאוד, וזה בסדר. מכסים ומבשלים חמש דקות על אש בינונית. מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים כך במשך 60 דקות.
  • שלב 6

    30 דקות
    לאחר שעה הופכים את הקוגל לצלחת שטוחה. מוסיפים למחבת עוד שמן ומסחררים שוב. מחזירים את הקוגל למחבת עם הצד שטוגן כבר כלפי מעלה. מבשלים ללא מכסה על אש קטנה במשך כ-30 דקות נוספות. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
קוגל אדום

שלב 1 מתוך 6

מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל השקית ומסננים.

קוגל אדום

שלב 2 מתוך 6

מזהיבים היטב את הבצל בשמן.

קוגל אדום

שלב 3 מתוך 6

מעבירים את השמן והבצל לקערה עם האטריות ומערבבים. מוסיפים את הביצים, אבקת המרק והמלח ומערבבים היטב.

קוגל אדום

שלב 4 מתוך 6

יוצקים שמן למחבת, כך שיגיע לגובה חצי ס"מ ומסחררים מעט במחבת כדי שגם שוליה יצופו בשמן.

קוגל אדום

שלב 5 מתוך 6

מרכיבים את הקוגל: יוצקים פנימה חצי מכמות האטריות, משטחים ומסדרים מעל את קוביות החלומי (משאירים שוליים של שני ס"מ בהיקף הקוגל ללא גבינה). יוצקים מעל את החצי הנותר של האטריות. המחבת תהיה גדושה מאוד, וזה בסדר. מכסים ומבשלים חמש דקות על אש בינונית. מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים כך במשך 60 דקות.

קוגל אדום

שלב 6 מתוך 6

לאחר שעה הופכים את הקוגל לצלחת שטוחה. מוסיפים למחבת עוד שמן ומסחררים שוב. מחזירים את הקוגל למחבת עם הצד שטוגן כבר כלפי מעלה. מבשלים ללא מכסה על אש קטנה במשך כ-30 דקות נוספות. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • בראנץ'
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קוגל אטריות מתוק

    קוגל אטריות מתוק

    40 דקות קל
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    130 דקות בינוני
  • קוגל גבינה וקינמון

    קוגל גבינה וקינמון

    60 דקות בינוני
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    630 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים