דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוגל איטריות עם צימוקים ואגוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוגל איטריות עם צימוקים ואגוזים

קוגל איטריות עם צימוקים ואגוזים

(1)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
המנה הכי ידשקייט שיש. והיא מתקתקה וטעימה עד שאי אפשר לעמוד בפניה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
אטריות דקות אסם 400גרם
2  כפות
שמן קנולה
0.5  כף
סוכר לבן
4 
ביצה
50  גרם
צימוקים
50  גרם
אגוזים
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל שחור
1  כפית
קינמון טחון
0.25  כפית
זנגביל
0.25  כוס
שמן קנולה
1  כוס
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מסננים את האטריות ושמים בקערה גדולה מזכוכית ומערבבים עם 2 כפות שמן (כדי שלא ידבק).
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים קרמל מ- 1/4 כוס שמן +1 כוס סוכר. חצי מהשמן שמים בסיר ומפזרים מעל את הסוכר בשכבה אחידה, מבשלים על להבה נמוכה (לעמוד ליד כדי שלא ישרף)לא לבחוש.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהסוכר נמס להוסיף את החצי השני של השמן ובוחשים עד שהקרמל נהיה נוזלי.
  • שלב 4

    0 דקות
    שופכים על האיטריות ובוחשים היטב .(לתת לזה להתקרר מעט).
  • שלב 5

    0 דקות
    להוסיף את כל התבלינים.
  • שלב 6

    0 דקות
    לטרוף את הביצים ולהוסיף את הצימוקים והאגוזים ולערבב.
  • שלב 7

    0 דקות
    משמנים תבנית מאורכת ויוצקים את התערובת לתוכה. אפשר להוסיף למעלה עוד אגוזים וסוכר
  • שלב 8

    0 דקות
    להכניס לתנור שחומם ל- 170 מעלות ל- שעה עד שעה וחצי.
  • שלב 9

    0 דקות
    הפשטידה צריכה להיות חומה. להגיש חם.
קוגל איטריות עם צימוקים ואגוזים

שלב 1 מתוך 9

מסננים את האטריות ושמים בקערה גדולה מזכוכית ומערבבים עם 2 כפות שמן (כדי שלא ידבק).

קוגל איטריות עם צימוקים ואגוזים

שלב 2 מתוך 9

מכינים קרמל מ- 1/4 כוס שמן +1 כוס סוכר. חצי מהשמן שמים בסיר ומפזרים מעל את הסוכר בשכבה אחידה, מבשלים על להבה נמוכה (לעמוד ליד כדי שלא ישרף)לא לבחוש.

קוגל איטריות עם צימוקים ואגוזים

שלב 3 מתוך 9

כשהסוכר נמס להוסיף את החצי השני של השמן ובוחשים עד שהקרמל נהיה נוזלי.

קוגל איטריות עם צימוקים ואגוזים

שלב 4 מתוך 9

שופכים על האיטריות ובוחשים היטב .(לתת לזה להתקרר מעט).

קוגל איטריות עם צימוקים ואגוזים

שלב 5 מתוך 9

להוסיף את כל התבלינים.

קוגל איטריות עם צימוקים ואגוזים

שלב 6 מתוך 9

לטרוף את הביצים ולהוסיף את הצימוקים והאגוזים ולערבב.

קוגל איטריות עם צימוקים ואגוזים

שלב 7 מתוך 9

משמנים תבנית מאורכת ויוצקים את התערובת לתוכה. אפשר להוסיף למעלה עוד אגוזים וסוכר

קוגל איטריות עם צימוקים ואגוזים

שלב 8 מתוך 9

להכניס לתנור שחומם ל- 170 מעלות ל- שעה עד שעה וחצי.

קוגל איטריות עם צימוקים ואגוזים

שלב 9 מתוך 9

הפשטידה צריכה להיות חומה. להגיש חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קוגל אטריות מתוק

    קוגל אטריות מתוק

    40 דקות קל
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    130 דקות בינוני
  • קוגל גבינה וקינמון

    קוגל גבינה וקינמון

    60 דקות בינוני
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    630 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים