דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוגל מתוק מסורתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוגל מתוק מסורתי

קוגל מתוק מסורתי

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
רק בשביל הניחוח ותחושת הבית: מתכון מפורט וברור שיעשה לכם קוגל כמו שצריך

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
נודלס אטריות ביצים שטוח
50  גרם
חמאה
0.5  כוס
סוכר לבן
1  כף
גרידת לימון
0.5  כוס
צימוקים
3 
ביצה טרופות או מופרדות
1  קורט
פלפל שחור
1  שקית
סוכר וניל
1  קורט
קינמון טחון
1  קורט
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את האטריות על פי ההוראות על גבי האריזה, מסננים ושומרים כמה כפות ממי הבישול.
  • שלב 2

    5 דקות
    ממיסים בסיר חמאה עם 2-3 כפות ממי בישול הפסטה, מוסיפים סוכר ומבשלים עד שמתקבל קרמל זהוב. *ניתן להמיר את החמאה במרגרינה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר הקרמל את הפסטה עם הצימוקים, קליפת הלימון והתבלינים.
  • שלב 4

    0 דקות
    טורפים את הביצים ומערבבים עם האטריות או מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים את החלמונים בעדינות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני 170-180 מעלות. משמנים תבנית אפיה בגודל 30/10 ס"מ ומעבירים את כל התערובת לתבנית.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים כ- 30 דקות עד שהמאפה זהוב ויציב.
  • שלב 7

    0 דקות
    לקראת סוף האפיה מורחים בעדינות חמאה מומסת על פני שטח הקוגל כדי ליצור פריכות והברקה. אופים מספר דקות נוספות.
  • שלב 8

    0 דקות
    פורסים את הקוגל ומגישים קר או חם.
קוגל מתוק מסורתי

שלב 1 מתוך 8

מבשלים את האטריות על פי ההוראות על גבי האריזה, מסננים ושומרים כמה כפות ממי הבישול.

קוגל מתוק מסורתי

שלב 2 מתוך 8

ממיסים בסיר חמאה עם 2-3 כפות ממי בישול הפסטה, מוסיפים סוכר ומבשלים עד שמתקבל קרמל זהוב. *ניתן להמיר את החמאה במרגרינה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

קוגל מתוק מסורתי

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים לסיר הקרמל את הפסטה עם הצימוקים, קליפת הלימון והתבלינים.

קוגל מתוק מסורתי

שלב 4 מתוך 8

טורפים את הביצים ומערבבים עם האטריות או מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים את החלמונים בעדינות.

קוגל מתוק מסורתי

שלב 5 מתוך 8

מחממים את התנור לחום בינוני 170-180 מעלות. משמנים תבנית אפיה בגודל 30/10 ס"מ ומעבירים את כל התערובת לתבנית.

קוגל מתוק מסורתי

שלב 6 מתוך 8

אופים כ- 30 דקות עד שהמאפה זהוב ויציב.

קוגל מתוק מסורתי

שלב 7 מתוך 8

לקראת סוף האפיה מורחים בעדינות חמאה מומסת על פני שטח הקוגל כדי ליצור פריכות והברקה. אופים מספר דקות נוספות.

קוגל מתוק מסורתי

שלב 8 מתוך 8

פורסים את הקוגל ומגישים קר או חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קוגל אטריות מתוק

    קוגל אטריות מתוק

    40 דקות קל
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    130 דקות בינוני
  • קוגל גבינה וקינמון

    קוגל גבינה וקינמון

    60 דקות בינוני
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    630 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים