דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוגל מתוק (פולני)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוגל מתוק (פולני)

קוגל מתוק (פולני)

(0)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: Moshe Berger
מנה אהובה מבית סבתא לבוקר מתוק של שבת

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
אטריות בינוניות 400 גרם
2 
ביצה
2 
תפוח עץ מקולפים ומגוררים בפומפיה
0.5  כוס
צימוקים מושרים בליקר מתוק או יין מתוק (לפחות 3 שעות)
0.25  כוס
שקדים
1  חבילה
חמאה בטמפרטורת החדר
1  כפית
קינמון טחון
1  כוס
סוכר חום (למתעצלים סוכר לבן גם הולך)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחמם סיר עם מים ולהוסיף כפית מלח.
  • שלב 2

    0 דקות
    ברגע שהמים רתחו להוסיף את האטריות ולבשל לפי הוראות היצרן. לשטוף מתחת למי ברז לשניות ספורות, לסנן ולהניח בקערה עמוקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף את החמאה עד שתימס ולאחר מכן את התפוחים ולערבב.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף את הצימוקים עם הליקר או היין, סוכר, קינמון וביצים, לערבב טוב.
  • שלב 5

    0 דקות
    להניח בתבנית אפייה ולכסות בנייר כסף.
  • שלב 6

    0 דקות
    לשים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 70 דק'.
  • שלב 7

    0 דקות
    בתום האפייה לכבות את התנור ולהשאיר את התבנית לעוד עשר דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    להוציא מהתנור ולהגיש.
קוגל מתוק (פולני)

שלב 1 מתוך 8

לחמם סיר עם מים ולהוסיף כפית מלח.

קוגל מתוק (פולני)

שלב 2 מתוך 8

ברגע שהמים רתחו להוסיף את האטריות ולבשל לפי הוראות היצרן. לשטוף מתחת למי ברז לשניות ספורות, לסנן ולהניח בקערה עמוקה.

קוגל מתוק (פולני)

שלב 3 מתוך 8

להוסיף את החמאה עד שתימס ולאחר מכן את התפוחים ולערבב.

קוגל מתוק (פולני)

שלב 4 מתוך 8

להוסיף את הצימוקים עם הליקר או היין, סוכר, קינמון וביצים, לערבב טוב.

קוגל מתוק (פולני)

שלב 5 מתוך 8

להניח בתבנית אפייה ולכסות בנייר כסף.

קוגל מתוק (פולני)

שלב 6 מתוך 8

לשים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 70 דק'.

קוגל מתוק (פולני)

שלב 7 מתוך 8

בתום האפייה לכבות את התנור ולהשאיר את התבנית לעוד עשר דקות.

קוגל מתוק (פולני)

שלב 8 מתוך 8

להוציא מהתנור ולהגיש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • דל במלח
  • מתכונים לשבת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קוגל אטריות מתוק

    קוגל אטריות מתוק

    40 דקות קל
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    130 דקות בינוני
  • קוגל גבינה וקינמון

    קוגל גבינה וקינמון

    60 דקות בינוני
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    630 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים