מבשלים את הפתיתים בהרבה מים רותחים עד שהם רכים. מסננים ושוטפים מעט במים קרים.
שלב 3
4 דקות
בינתיים שמים בסיר בינוני סוכר ושמן ומבשלים יחד על אש בינונית עד שנוצר קרמל בצבע חום ענברי.
שלב 4
5 דקות
שופכים את הקרמל על הפתיתים ומערבבים. אם נוצרים גושי סוכר גדולים אפשר להחזיר את הפתיתים והקרמל לאש נמוכה, לסגור את הסיר ל-5 דקות, ולתת לקרמל להתרכך שוב. ואם עדיין יש קצת גושי קרמל זה בסדר להשאיר אותם.
שלב 5
240 דקות
כשהסיר לא על האש מוסיפים ביצים, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית בקוטר 20 או אינגליש גדולה, מרופדת בנייר אפייה גם בדפנות וגם בחלק העליון כדי שלא יתייבש. מומלץ לכסות מעל גם עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם ל-155 מעלות במשך 4 שעות או עד שהקוגל שחום יפה. אפשר גם לאפות על 100 מעלות למשך כל הלילה רק חשוב שהחלק העליון יהיה מכוסה היטב
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0