דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוגל תימני של פסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוגל תימני של פסח

קוגל תימני של פסח

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
קוגל אותנטי ממצות, סוכר וקינמון שנאפה באטיות בתנור. נפלא לשבת בבוקר

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
17 
מצה שבורות גס בקערה גדולה
1  כף
מלח שטוחה
4  כוסות
מים
1  חבילה
מרגרינה רכה
1.5  כוסות
סוכר לבן
1.5  כפות
קינמון טחון
1  שקית
אבקת אפייה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים עם המצות השבורות כף מלח שטוחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לצקת על המצות 4 כוסות מים ולערבב עד ספיגה.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף לעיסת המצות, המלח והמים לפי הסדר ולערבב: מחמאה רכה, סוכר, קינמון, סוכר ווניל ושקית אבקת אפיה. ללוש היטב לעיסה אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    לשמן סיר ג'חנון גדול או סיר בישול רחב (שמתאים לשהייה בתנור).
  • שלב 5

    0 דקות
    להכניס לסיר את תוכן העיסה, ולאפות 5 שעות ב- 180 מעלות.
קוגל תימני של פסח

שלב 1 מתוך 5

מערבבים עם המצות השבורות כף מלח שטוחה.

קוגל תימני של פסח

שלב 2 מתוך 5

לצקת על המצות 4 כוסות מים ולערבב עד ספיגה.

קוגל תימני של פסח

שלב 3 מתוך 5

להוסיף לעיסת המצות, המלח והמים לפי הסדר ולערבב: מחמאה רכה, סוכר, קינמון, סוכר ווניל ושקית אבקת אפיה. ללוש היטב לעיסה אחידה.

קוגל תימני של פסח

שלב 4 מתוך 5

לשמן סיר ג'חנון גדול או סיר בישול רחב (שמתאים לשהייה בתנור).

קוגל תימני של פסח

שלב 5 מתוך 5

להכניס לסיר את תוכן העיסה, ולאפות 5 שעות ב- 180 מעלות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • חגיגה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קוגל אטריות מתוק

    קוגל אטריות מתוק

    40 דקות קל
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    130 דקות בינוני
  • קוגל גבינה וקינמון

    קוגל גבינה וקינמון

    60 דקות בינוני
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    630 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים