דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קונכיות פסטה בסגנון ארינצ׳יני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קונכיות פסטה בסגנון ארינצ׳יני

קונכיות פסטה בסגנון ארינצ׳יני

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: מיס פטל
המאכל האיטלקי האהוב עם פסטה במקום אורז. מתקבלות קונכיות שמתפצחות בפה מעונג של גבינות וקריספיות

רכיבים

מנות 25

המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פרפקטו פסטה קונצ'יליוני
225  גרם
גבינת שמנת
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
100  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת
1 
ביצה
0.25  כפית
פלפל שחור
0.25  כפית
אגוז מוסקט טחון
0.5  כפית
צ'ילי גרוס
2  כפות
קמח
200  גרם
גבינת מוצרלה בייבי
200  גרם
קמח (לציפוי)
2 
ביצה (לציפוי)
200  גרם
פירורי לחם פירורית זהב (לציפוי)
0.5  ליטר
שמן קנולה (לטיגון)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
  • שלב 2

    5 דקות
    מערבבים בקערה את כל הגבינות (למעט כדורי המוצרלה), ביצה, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/4 כפית אגוז מוסקט, 1/2 כפית צ׳ילי גרוס ו-2 כפות קמח לתערובת אחידה.
  • שלב 3

    5 דקות
    מעבירים לשקית זילוף, מזלפים את המילוי לתוך הקונכיות ומוסיפים כדור מוצרלה.
  • שלב 4

    5 דקות
    מצפים ב-200 גרם קמח, 2 ביצים טרופות ו-200 גרם פירורית זהב.
  • שלב 5

    5 דקות
    מטגנים בשמן עמוק וחם מאוד 1-2 דקות (חשוב לא לטגן יותר מדי כי המילוי יברח החוצה).
  • שלב 6

    1 דקות
    מגישים עם רוטב אהוב בצד.
קונכיות פסטה בסגנון ארינצ׳יני

שלב 1 מתוך 6

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.

קונכיות פסטה בסגנון ארינצ׳יני

שלב 2 מתוך 6

מערבבים בקערה את כל הגבינות (למעט כדורי המוצרלה), ביצה, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/4 כפית אגוז מוסקט, 1/2 כפית צ׳ילי גרוס ו-2 כפות קמח לתערובת אחידה.

קונכיות פסטה בסגנון ארינצ׳יני

שלב 3 מתוך 6

מעבירים לשקית זילוף, מזלפים את המילוי לתוך הקונכיות ומוסיפים כדור מוצרלה.

קונכיות פסטה בסגנון ארינצ׳יני

שלב 4 מתוך 6

מצפים ב-200 גרם קמח, 2 ביצים טרופות ו-200 גרם פירורית זהב.

קונכיות פסטה בסגנון ארינצ׳יני

שלב 5 מתוך 6

מטגנים בשמן עמוק וחם מאוד 1-2 דקות (חשוב לא לטגן יותר מדי כי המילוי יברח החוצה).

קונכיות פסטה בסגנון ארינצ׳יני

שלב 6 מתוך 6

מגישים עם רוטב אהוב בצד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • חברים
  • פסטות
  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • גבינות
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • פינגר פוד
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • טיגון בשמן עמוק
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קונכיות פסטה ממולאות בגבינות ופסטו ברוטב עגבניות

    קונכיות פסטה ממולאות בגבינות ופסטו ברוטב עגבניות

    60 דקות קל
  • קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

    קונכיות אורז ממולאות בסלמון צלוי וטרטר סלמון

    60 דקות קל
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קונכיות גדולות ממולאות גבינה ברוטב רוזה

    קונכיות גדולות ממולאות גבינה ברוטב רוזה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים