המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מערבבים בקערה את כל הגבינות (למעט כדורי המוצרלה), ביצה, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/4 כפית אגוז מוסקט, 1/2 כפית צ׳ילי גרוס ו-2 כפות קמח לתערובת אחידה.
מעבירים לשקית זילוף, מזלפים את המילוי לתוך הקונכיות ומוסיפים כדור מוצרלה.
מצפים ב-200 גרם קמח, 2 ביצים טרופות ו-200 גרם פירורית זהב.
מטגנים בשמן עמוק וחם מאוד 1-2 דקות (חשוב לא לטגן יותר מדי כי המילוי יברח החוצה).
מגישים עם רוטב אהוב בצד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0