המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
* אפשר להוסיף ירקות נוספים שאוהבים כגון: בטטות / דלורית / דלעת/ כרוב ועוד.
מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הפרגיות, מקפיצים עד הזהבה.
מוסיפים את הבצל ושאר הירקות ומבשלים גם עד שהם מעט זהובים.
מוסיפים את המלח, פלפל, מקלות קינמון לפי הטעם, טיפונת קינמון טחון ואת המים.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.
מבשלים כ-20 דקות עד שהירקות מתרככים.
מוסיפים מעט מים אם צריך. מגבירים את הלהבה ומוסיפים את הקוסקוס.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה למינימום.
מבשלים כ-10 דקות.
פותחים את המכסה, מערבבים היטב ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כן מאוודדדד
יצאה עיסה
היי, התבשיל יוצא מעט עיסתי, כמו בתמונה. בגלל שילוב כל המרכיבים והקוסקוס. יום נעים
כן
אין ברשימת המרכיבים קינמון ואין כמות מים לבישול
היי, מקלות קינמון לפי הטעם וטיפה קינמון טחון. מבחינת המים, ליטר אחד. יום נעים 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 4