הינך נמצא כאן
close אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם?

קוקו סבזי

8.03571
דירוג ממוצע: 4 (28)
סגנון: 
פרסי
מדובר בחביתת ירק משודרגת. זהו מתכון פרסי, וכיוון שהמטבח הפרסי הוא אחד הנפלאים בעולם, השידרוג ניכר בכל פרט במתכון
קל
13 מצרכים
30 דקות
close הקופונים של בישולים הירשמו וקבלו קופונים מותאמים אישית להרשמה כבר הצטרפתם?

תיאור המתכון

בעצם, מדובר בחביתת ירק משודרגת. זהו מתכון פרסי, וכיוון שהמטבח הפרסי הוא אחד הנפלאים בעולם, השדרוג ניכר בכל פרט במתכון. מתקבלת מעין פשטידה גבוהה ויפה ובתוכה הפתעות כמו אגוזי מלך ועלים של טרגון, שמוסיפים טעם רב. בימים כתיקונם מכינים את הקוקו עם קמח רגיל, אבל הניסיון מלמד שקמח מצה עובד מצוין. וכן, ברור שאפשר להשתמש באיזה עשבי תיבול שאוהבים או במה שיש. אבל על הבצל הירוק אסור לוותר.

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 4 (28)