דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוקו סבזי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוקו סבזי

קוקו סבזי

(0)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: רות אופק
קוקו סבזי היא חביתת ירק פרסית, ואוי כמה שזה טעים

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.33  חבילה
שורש פטרוזיליה
0.25  חבילה
שמיר
0.25  חבילה
כוסברה
4 
בצל ירוק
0.25  זר
נענע
1 
בצל בינוני
3 
ביצה
1  כף
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.25  כפית
כורכום
1  קורט
מלח
5  כפות
שמן קנולה
העתק

כותרת שכבת-על

5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים את כל עשבי התיבול והבצל.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את הביצים עם מזלג ליצירת קצף מעט תפוח ומוסיפים לתערובת את עשבי התיבול. מוסיפים את יתר החומרים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה שתכיל את כל התערובת וכשהשמן חם יוצקים אליו את הבלילה ומכסים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מתמצקת והתחתית הזהיבה. מעבירים בעדינות לצלחת רחבה.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים עוד 2 כפות שמן על התבנית ומחממים.
  • שלב 6

    0 דקות
    כשהשמן חם מעבירים בעדינות את החביתה (על הצד שטרם התבשל) ומטגנים ללא כיסוי עד להזהבה.
קוקו סבזי

שלב 1 מתוך 6

קוצצים את כל עשבי התיבול והבצל.

קוקו סבזי

שלב 2 מתוך 6

מערבבים את הביצים עם מזלג ליצירת קצף מעט תפוח ומוסיפים לתערובת את עשבי התיבול. מוסיפים את יתר החומרים.

קוקו סבזי

שלב 3 מתוך 6

מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה שתכיל את כל התערובת וכשהשמן חם יוצקים אליו את הבלילה ומכסים.

קוקו סבזי

שלב 4 מתוך 6

מבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מתמצקת והתחתית הזהיבה. מעבירים בעדינות לצלחת רחבה.

קוקו סבזי

שלב 5 מתוך 6

יוצקים עוד 2 כפות שמן על התבנית ומחממים.

קוקו סבזי

שלב 6 מתוך 6

כשהשמן חם מעבירים בעדינות את החביתה (על הצד שטרם התבשל) ומטגנים ללא כיסוי עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • טאפסים
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • תבשילים צמחוניים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוקפץ ברוטב חלב קוקוס עשיר כשר לפסח

    מוקפץ ברוטב חלב קוקוס עשיר כשר לפסח

    25 דקות קל
  • דג דניס בקוקוס עטוף בעלה בננה

    דג דניס בקוקוס עטוף בעלה בננה

    20 דקות קל
  • אטריות בקארי אדום וחלב קוקוס

    אטריות בקארי אדום וחלב קוקוס

    20 דקות קל
  • נודלס עוף וירקות ברוטב חלב קוקוס ובוטנים

    נודלס עוף וירקות ברוטב חלב קוקוס ובוטנים

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות