דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוק או ואן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוק או ואן

קוק או ואן

(0)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
קלאסיקה צרפתית במיטבה: עוף ביין עם פטריות טריות, ירקןת ועשבי תיבול

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
עוף מחולק ל 6 נתחים
1 
בצל סגול חתוך לרצועות
1  בקבוק
יין אדום
1 
גזר
5  כפות
שמן זית
1  סלסילה
פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות
5 
תפוח אדמה קטנים וקלופים
2  עלים
תימין
2  עלים
רוזמרין טרי קצוץ
0.5  כוס
ברנדי / קוניאק
5  עלים
עלה דפנה
1  קורט
פלפל
1  קורט
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים תפוחי אדמה חצי בישול, בסיר עם מים עד כיסוי. מוציאים ומניחים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    יוצקים שמן זית לסיר רחב ומטגנים את חתיכות העוף עד גוון חום בהיר, מוציאים ומניחים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים באותו הסיר בצל סגול, ולאט לאט מוסיפים חצי כוס קוניאק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את העוף, חתיכות הגזר, תימין, רוזמרין, עלי דפנה, פלפל ומלח, מביאים לרתיחה ומבשלם מספר דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים כמעט 1 ליטר יין אדום ומבשלים כ-30 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים פטריות חתוכות, ואת תפו"א המבושלים, ממשיכים לבשל עוד כשעה ומכבים את האש.
קוק או ואן

שלב 1 מתוך 6

מבשלים תפוחי אדמה חצי בישול, בסיר עם מים עד כיסוי. מוציאים ומניחים בצד.

קוק או ואן

שלב 2 מתוך 6

יוצקים שמן זית לסיר רחב ומטגנים את חתיכות העוף עד גוון חום בהיר, מוציאים ומניחים בצד.

קוק או ואן

שלב 3 מתוך 6

מטגנים באותו הסיר בצל סגול, ולאט לאט מוסיפים חצי כוס קוניאק.

קוק או ואן

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את העוף, חתיכות הגזר, תימין, רוזמרין, עלי דפנה, פלפל ומלח, מביאים לרתיחה ומבשלם מספר דקות.

קוק או ואן

שלב 5 מתוך 6

יוצקים כמעט 1 ליטר יין אדום ומבשלים כ-30 דקות.

קוק או ואן

שלב 6 מתוך 6

מוסיפים פטריות חתוכות, ואת תפו"א המבושלים, ממשיכים לבשל עוד כשעה ומכבים את האש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדות תמרים וקוקוס

    רולדות תמרים וקוקוס

    40 דקות בינוני
  • קציצות עדשים טבעול בקארי, דלורית וקוקוס

    קציצות עדשים טבעול בקארי, דלורית וקוקוס

    30 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד וקוקוס לפסח

    עוגת שוקולד וקוקוס לפסח

    60 דקות בינוני
  • ברפי קוקוס

    ברפי קוקוס

    180 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים