דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קינואה עם בטטות ועשבי תיבול
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קינואה עם בטטות ועשבי תיבול

קינואה עם בטטות ועשבי תיבול

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
תבשיל קצר וצבעוני במתיקות של בטטה ובטעם אגוזי נפלא של הקינואה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
קינואה שטופה היטב
2  כוסות
מים
0.5  כפית
מלח
1 
בצל סגול חתוך לקוביות
3  כפות
שמן זית
1  כוס
בטטה מבושלת חתוכה לקוביות
0.5  כפית
מלח
1  קורט
פלפל
0.5  כוס
פטרוזיליה פטרוזיליה, עירית, כוסברה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מניחים בסיר את הקינואה עם המים וחצי כפית מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.
  • שלב 2

    10 דקות
    מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה למשך 10 דקות נוספות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את קוביות הבצל במחבת עם השמן. מטגנים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהן רכות ושקופות. מוסיפים את קוביות הבטטה המבושלת, מוסיפים את המלח ופלפל שחור ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    ממשיכים לטגן כמה דקות נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסירים מהאש ומוסיפים את עשבי התיבול. מערבבים קלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את הקינואה המבושלת ומערבבים שוב. מגישים מיד.
קינואה עם בטטות ועשבי תיבול

שלב 1 מתוך 6

מניחים בסיר את הקינואה עם המים וחצי כפית מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.

קינואה עם בטטות ועשבי תיבול

שלב 2 מתוך 6

מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה למשך 10 דקות נוספות.

קינואה עם בטטות ועשבי תיבול

שלב 3 מתוך 6

מניחים את קוביות הבצל במחבת עם השמן. מטגנים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהן רכות ושקופות. מוסיפים את קוביות הבטטה המבושלת, מוסיפים את המלח ופלפל שחור ומערבבים.

קינואה עם בטטות ועשבי תיבול

שלב 4 מתוך 6

ממשיכים לטגן כמה דקות נוספות.

קינואה עם בטטות ועשבי תיבול

שלב 5 מתוך 6

מסירים מהאש ומוסיפים את עשבי התיבול. מערבבים קלות.

קינואה עם בטטות ועשבי תיבול

שלב 6 מתוך 6

מוסיפים את הקינואה המבושלת ומערבבים שוב. מגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • קטניות
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט קינואה ופירות

    סלט קינואה ופירות

    40 דקות בינוני
  • קינואה עם גזר וקולרבי

    קינואה עם גזר וקולרבי

    30 דקות קל
  • כרוב ממולא בבורגול, עדשים וקינואה

    כרוב ממולא בבורגול, עדשים וקינואה

    30 דקות בינוני
  • כרוב ממולא בקינואה ועוף טחון

    כרוב ממולא בקינואה ועוף טחון

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים