דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קיצ'רי פתיתים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קיצ'רי פתיתים

קיצ'רי פתיתים

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Levana Rosati
בהשראת המתכון העיראקי המפורסם: מחליפים אורז בפתיתים, מתבלים בכמון ושום ומבשלים לפי אותה שיטה. אוכלים עם בשר או עם שמנת חמוצה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל ירוק קצוץ
2  כפות
רסק עגבניות
6  כפות
שמן קנולה (4 לבצל+2 לשום המטוגן)
1.5  כוסות
עדשים אדומות
2  כוסות
פתיתים אפויים קוסקוס
2  שיני
שום
0.5  כפית
כמון טחון
4  כוסות
מים (או עד 4.5)
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה, להוסיף רסק עגבניות, להוסיף את המים ולהרתיח, להוסיף כפית מלח ופלפל, לערבב ולהעביר לרתיחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים לשטוף את העדשים ולסנן.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף לסיר את העדשים והפתיתים ולהביא לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    להנמיך להבה ולבשל במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
  • שלב 5

    0 דקות
    לטגן שתי שיני שום בשמן הנותר, על אש קטנה, כדי שלא ישרף, להוסיף כמון וערבב. להוריד מהאש והעביר את התכולה לסיר הקיצ'רי, לערבב ולהוריד מהאש.
קיצ'רי פתיתים

שלב 1 מתוך 5

מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה, להוסיף רסק עגבניות, להוסיף את המים ולהרתיח, להוסיף כפית מלח ופלפל, לערבב ולהעביר לרתיחה.

קיצ'רי פתיתים

שלב 2 מתוך 5

בינתיים לשטוף את העדשים ולסנן.

קיצ'רי פתיתים

שלב 3 מתוך 5

להוסיף לסיר את העדשים והפתיתים ולהביא לרתיחה.

קיצ'רי פתיתים

שלב 4 מתוך 5

להנמיך להבה ולבשל במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.

קיצ'רי פתיתים

שלב 5 מתוך 5

לטגן שתי שיני שום בשמן הנותר, על אש קטנה, כדי שלא ישרף, להוסיף כמון וערבב. להוריד מהאש והעביר את התכולה לסיר הקיצ'רי, לערבב ולהוריד מהאש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קיצ'רי- אורז עם עדשים עיראקי

    קיצ'רי- אורז עם עדשים עיראקי

    55 דקות בינוני
  • קיצ'רי - תבשיל אורז ועדשים

    קיצ'רי - תבשיל אורז ועדשים

    45 דקות קל
  • קיצ'רי - אורז ועדשים אדומות

    קיצ'רי - אורז ועדשים אדומות

    60 דקות בינוני
  • קיצ'רי

    קיצ'רי

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים