דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קיצ'רי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קיצ'רי

קיצ'רי

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
הגירסה העירקית והמתובלת של גיל חובב לתבשיל עדשים ואורז

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
אורז ארוך
0.5  כוס
עדשים אדומות
1 
בצל קצוץ
5  כפות
שמן תירס
1  חבילה
רסק עגבניות
2  כוסות
מים
5  כפות
שמן תירס
10  שיני
שום מעוכות
1  כפית
כורכום
1  כף
כמון טחון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, טרי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים יחד את האורז והעדשים. משרים במים לשעה. מסננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מזהיבים בסיר את הבצל בחמש כפות שמן. מוסיפים את האורז, העדשים, המים ורסק העגבניות. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד שהאורז מוכן כ-20 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים מזהיבים את השום בשמן (זהירות, לא לשרוף!). מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומסירים מהאש. מערבבים לתוך תבשיל האורז המוכן.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים כך, או שמקשטים בכף יוגורט או באפונה רתוחה, בשביל הצבע.
  • שלב 6

    0 דקות
    שימו לב שהגירסה המובאת כאן היא המתובלת ביותר. אפשר לעדן את התיבול אבל לטעמי, דווקא הטעמים העזים והצבעים החזקים עושים את העבודה.
קיצ'רי

שלב 1 מתוך 6

שוטפים יחד את האורז והעדשים. משרים במים לשעה. מסננים.

קיצ'רי

שלב 2 מתוך 6

מזהיבים בסיר את הבצל בחמש כפות שמן. מוסיפים את האורז, העדשים, המים ורסק העגבניות. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.

קיצ'רי

שלב 3 מתוך 6

מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד שהאורז מוכן כ-20 דקות.

קיצ'רי

שלב 4 מתוך 6

בינתיים מזהיבים את השום בשמן (זהירות, לא לשרוף!). מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומסירים מהאש. מערבבים לתוך תבשיל האורז המוכן.

קיצ'רי

שלב 5 מתוך 6

מגישים כך, או שמקשטים בכף יוגורט או באפונה רתוחה, בשביל הצבע.

קיצ'רי

שלב 6 מתוך 6

שימו לב שהגירסה המובאת כאן היא המתובלת ביותר. אפשר לעדן את התיבול אבל לטעמי, דווקא הטעמים העזים והצבעים החזקים עושים את העבודה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • קטניות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קיצ'רי- אורז עם עדשים עיראקי

    קיצ'רי- אורז עם עדשים עיראקי

    55 דקות בינוני
  • קיצ'רי - תבשיל אורז ועדשים

    קיצ'רי - תבשיל אורז ועדשים

    45 דקות קל
  • קיצ'רי פתיתים

    קיצ'רי פתיתים

    20 דקות בינוני
  • קיצ'רי - אורז ועדשים אדומות

    קיצ'רי - אורז ועדשים אדומות

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים