המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסירים מהקליפות בסכין קטנה וחדה את הציפה הירוקה כהה של האבטיח, ונפטרים ממנה. שוטפים את הקליפות היטב.
חותכים את הקליפות לחתיכות של בערך 2X3 ס"מ.
מרפדים ארבע צנצנות, בנות חצי ליטר, בשכבה נאה של שמיר.
דוחסים את יתר החומרים חוץ מהמלח והשמן לצנצנות (מדי פעם מוסיפים עוד שמיר). מסיימים בשכבה נאה של שמיר.
ממלאים את הצנצנות כמעט עד שפתן במי מלח (כף גדושה מלח על כל כוס מים. אין צורך להשתמש במים חמים).
לסיום - יוצקים מעל שכבה של חצי ס"מ שמן זית.
חותמים במכסים ומשאירים מחוץ למקרר למשך 3 ימים. הצנצנות עלולות לדלוף מעט בגלל התסיסה שתתחולל בתוכן, לכן הכי כדאי להניח בכיור, או לפחות על צלחת.
מקץ 3 ימים הקליפות מוכנות. שומרים במקרר ומגישים לצד עוף בגריל או דגים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0