דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קלצונה תרד וריקוטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קלצונה תרד וריקוטה

קלצונה תרד וריקוטה

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: ענת לבל
זה רק נראה מסובך - קלצונה תרד וגבינות משגע שמכינים בבית ומתענגים על כל ביס. קל להכנה מבצק שמרים לאפייה ביתית של בונז'ור.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פיצה מצונן
300  גרם
תרד שטופים
2 
בצל ירוק קצוצים
2  שיני
שום כתושות
0.5  כוס
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
300  גרם
גבינת ריקוטה
1 
ביצה
0.25  כפית
אגוז מוסקט טחון
1  כף
קמח לבן
0.33  כוס
צנוברים קלויים על מחבת יבשה
0  לפי הטעם
מלח
1 
ביצה טרופה
0  לפי הטעם
שומשום
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חולטים את עלי התרד במים רותחים. מצננים, סוחטים היטב את המים וקוצצים את העלים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה מערבבים תרד, גבינת ריקוטה, בצל ירוק, צנוברים, פרמזן, ביצה, אגוז מוסקט, מלח, פלפל, שום וקמח ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    5 דקות
    פורסים את הבצק המצונן לשני חלקים וקורצים עיגולים.
  • שלב 4

    11 דקות
    מניחים מלית על חצי עיגול הבצק המרודד, סוגרים את הבצק ומהדקים היטב בקצוות. חוזרים על הפעולה עם כל הכדורים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מצפים בביצה ומפזרים שומשום.
  • שלב 7

    20 דקות
    אופים כ-20 דקות, בתנור חומם מראש לחום של 200 מעלות עד להזהבה ועד שהבצק אפוי ומוכן.
  • שלב 8

    1 דקות
    * לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
קלצונה תרד וריקוטה

שלב 1 מתוך 8

חולטים את עלי התרד במים רותחים. מצננים, סוחטים היטב את המים וקוצצים את העלים.

קלצונה תרד וריקוטה

שלב 2 מתוך 8

בקערה מערבבים תרד, גבינת ריקוטה, בצל ירוק, צנוברים, פרמזן, ביצה, אגוז מוסקט, מלח, פלפל, שום וקמח ומערבבים היטב.

קלצונה תרד וריקוטה

שלב 3 מתוך 8

פורסים את הבצק המצונן לשני חלקים וקורצים עיגולים.

קלצונה תרד וריקוטה

שלב 4 מתוך 8

מניחים מלית על חצי עיגול הבצק המרודד, סוגרים את הבצק ומהדקים היטב בקצוות. חוזרים על הפעולה עם כל הכדורים.

קלצונה תרד וריקוטה

שלב 5 מתוך 8

מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

קלצונה תרד וריקוטה

שלב 6 מתוך 8

מצפים בביצה ומפזרים שומשום.

קלצונה תרד וריקוטה

שלב 7 מתוך 8

אופים כ-20 דקות, בתנור חומם מראש לחום של 200 מעלות עד להזהבה ועד שהבצק אפוי ומוכן.

קלצונה תרד וריקוטה

שלב 8 מתוך 8

* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קלצונה במילוי גבינות וזיתים

    קלצונה במילוי גבינות וזיתים

    300 דקות בינוני
  • קלצונה במילוי פטריות וגבינה

    קלצונה במילוי פטריות וגבינה

    300 דקות בינוני
  • קלצונה פטריות ומוצרלה

    קלצונה פטריות ומוצרלה

    120 דקות מאתגר
  • קלצונה במילוי חציל קלוי

    קלצונה במילוי חציל קלוי

    150 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים