המתכון הזה נוצר עבור 35 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פותחים את הביצים בקערה.
שופכים על הביצים את יתר החומרים ומערבבים נמרצות עם מזלג.
אם העיסה קשה מדי, אפשר להוסיף עוד מים מהברז עד כמות של כוס סה"כ.
מכסים את העיסה במגבת או ניילון נצמד ומשאירים על השיש ל-½ שעה או כמה שרוצים (אפשר כמה שעות, אבל לא במקרר).
יוצרים בידיים רטובות כדורים בגודל הרצוי.
אפשר להניח את הכדורים על מגש משומן קלות עד שיגיע תורם להתבשל.
מבשלים את הקניידלך במים רותחים ומומלחים במחזורים, אבל חשוב לא להוציא מהר מדי, גם אם הם צפים על פני המים.
מבשלים כ-10 דק' לאחר שהם צפים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0