דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קראמבל תפוחים כשר לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קראמבל תפוחים כשר לפסח

קראמבל תפוחים כשר לפסח

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגה נהדרת לפסח שככל הנראה תצטרכו להכין כמות כפולה
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח עץ קלופים
0  לפי הטעם
מיץ לימון להשריה
2  שקיות
סוכר וניל
2  כפות
סוכר חום
2  כפות
דבש
2 
מצה מפוררות לחתיכות קטנות מאוד
0.5  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
שקדים מולבנים ופרוסים
0.25  כפית
קינמון טחון
100  גרם
חמאה מומסת
0.5  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    פורסים את התפוחים דק מאוד ומניחים בקערה עם מים ומעט מיץ לימון. מסננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לתפוחים סוכר וניל, סוכר חום ודבש ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים שברי מצה, סוכר, שקדים וקינמון. מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהחמאה נספגת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחלקים את התפוחים לכלים אישיים חסיני חום ודוחסים מעט. מכסים בתערובת הפירורים בלי להדק. מטפטפים על כל מנה 2 כפות מהנוזל שנותר בקערת התפוחים.
  • שלב 6

    20 דקות
    אופים כ-20 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד הזהבה.
קראמבל תפוחים כשר לפסח

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור ל-180 מעלות.

קראמבל תפוחים כשר לפסח

שלב 2 מתוך 6

פורסים את התפוחים דק מאוד ומניחים בקערה עם מים ומעט מיץ לימון. מסננים.

קראמבל תפוחים כשר לפסח

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים לתפוחים סוכר וניל, סוכר חום ודבש ומערבבים.

קראמבל תפוחים כשר לפסח

שלב 4 מתוך 6

מערבבים שברי מצה, סוכר, שקדים וקינמון. מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהחמאה נספגת.

קראמבל תפוחים כשר לפסח

שלב 5 מתוך 6

מחלקים את התפוחים לכלים אישיים חסיני חום ודוחסים מעט. מכסים בתערובת הפירורים בלי להדק. מטפטפים על כל מנה 2 כפות מהנוזל שנותר בקערת התפוחים.

קראמבל תפוחים כשר לפסח

שלב 6 מתוך 6

אופים כ-20 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד הזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • אביב
  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קראמבל תפוחים ודבש לראש השנה

    קראמבל תפוחים ודבש לראש השנה

    50 דקות קל
  • טרייפל קראמבל תפוחים, קצפת וקרמל

    טרייפל קראמבל תפוחים, קצפת וקרמל

    40 דקות מאתגר
  • קראמבל תפוחים לפסח

    קראמבל תפוחים לפסח

    30 דקות בינוני
  • קראמבל מושלם של קוקוס, נקטרינות וג'ינגר

    קראמבל מושלם של קוקוס, נקטרינות וג'ינגר

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים