דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קראנץ שמרים נוטלה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קראנץ שמרים נוטלה

קראנץ שמרים נוטלה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נירית פסלר
עוגת שמרים חלומית. שווה כל ביס

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.5  שקית
שמרים יבשים
0.5  שקית
אבקת אפייה
0.5  כוס
סוכר לבן
75  גרם
חמאה קוביות
2 
ביצה
0.67  כוס
חלב
0  לפי הטעם
מלח
1  כפית
תמצית וניל
0  לפי הטעם
ממרח שוקולד
0.5  כוס
סוכר לבן מומס ב0.5 כוס מים וכפית תמצית וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    3 דקות
    במיקסר מערבלים את כל החומרים למעט החמאה כ-3 דקות.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים את החמאה ולשים עוד 5 דקות. מכסים את הקערה ומכניסים למקרר למשך הלילה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשניים. מרדדים כל חלק בנפרד למלבן 25 על 10 ס"מ.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורחים מחצית מקופסת ממרח האגוזים על כל שטח הבצק, מגלגלים לרולדה, חוצים לכל האורך בסכין חדה וקולעים צמה בצורת בורג.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים בתבנית אפייה מאורכת, מברישים בביצה טרופה ומתפיחים לשעה.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
  • שלב 7

    0 דקות
    כשהעוגות חמות מברישים אותן בסירופ הסוכר.
קראנץ שמרים נוטלה

שלב 1 מתוך 7

במיקסר מערבלים את כל החומרים למעט החמאה כ-3 דקות.

קראנץ שמרים נוטלה

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את החמאה ולשים עוד 5 דקות. מכסים את הקערה ומכניסים למקרר למשך הלילה.

קראנץ שמרים נוטלה

שלב 3 מתוך 7

מחלקים את הבצק לשניים. מרדדים כל חלק בנפרד למלבן 25 על 10 ס"מ.

קראנץ שמרים נוטלה

שלב 4 מתוך 7

מורחים מחצית מקופסת ממרח האגוזים על כל שטח הבצק, מגלגלים לרולדה, חוצים לכל האורך בסכין חדה וקולעים צמה בצורת בורג.

קראנץ שמרים נוטלה

שלב 5 מתוך 7

מניחים בתבנית אפייה מאורכת, מברישים בביצה טרופה ומתפיחים לשעה.

קראנץ שמרים נוטלה

שלב 6 מתוך 7

אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.

קראנץ שמרים נוטלה

שלב 7 מתוך 7

כשהעוגות חמות מברישים אותן בסירופ הסוכר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קראנץ' אגוזים בניחוח קינמון

    קראנץ' אגוזים בניחוח קינמון

    60 דקות בינוני
  • קראנץ' פתיבר

    קראנץ' פתיבר

    15 דקות קל
  • עוגת קראנץ' שקדים ודבש

    עוגת קראנץ' שקדים ודבש

    90 דקות בינוני
  • עוגת קראנץ שוקולד חלבה ואגוזים

    עוגת קראנץ שוקולד חלבה ואגוזים

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים