המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל הרכיבים בבלנדר, מלבד הסוכר החום, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
בסיר קטן על אש נמוכה מביאים את התערובת לרתיחה, תוך כדי ערבוב, עד שהיא מסמיכה.
מחלקים את התערובת לכלים אישיים חסינים אש ומעבירים לצינון במקרר למשך שעה לפחות.
מפזרים סוכר דמררה מעל ושורפים באמצעות ברנר. מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3