דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרמשניט אישי מושחת!
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרמשניט אישי מושחת!

קרמשניט אישי מושחת!

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
קינוח שמשלב קריספיות עם קרמיות להנאה מושלמת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
בצק עלים
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.75  כוס
חלב
0.5  שקית
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערה מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וחלב לקצף יציב. מניחים במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מניחים על גבי נייר אפייה את ריבועי הבצק עלים, בוזקים בנדיבות סוכר ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות, עד הזהבה (טיפ: כדי שהריבועים שלנו לא יתפסו גובה, מכסים אותם בנייר אפייה ומניחים מעל תבנית נוספת ויוצרים משקולת).
  • שלב 3

    0 דקות
    מוציאים מהתנור ומניחים לריבועים להתקרר. חוצים כל ריבוע לחצי ומקבלים מלבנים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לוקחים שקית זילוף, מכניסים אליה מהקרם שהכנו. מזלפים על כל מלבן בנדיבות, יוצרים 3 קומות של בצק עלים וקרם.
  • שלב 5

    0 דקות
    לוחצים מעט על הקרמשניט כדי שהקרם יצא מהצדדים ובעזרת מרית מורחים אותו על הדפנות, כך אנו מקבלים אשליה כאילו הקרמשניט נפרס מעוגה שלמה. בוזקים מעל הכל, בלי חשבון, אבקת סוכר.
קרמשניט אישי מושחת!

שלב 1 מתוך 5

בקערה מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וחלב לקצף יציב. מניחים במקרר.

קרמשניט אישי מושחת!

שלב 2 מתוך 5

בינתיים מניחים על גבי נייר אפייה את ריבועי הבצק עלים, בוזקים בנדיבות סוכר ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות, עד הזהבה (טיפ: כדי שהריבועים שלנו לא יתפסו גובה, מכסים אותם בנייר אפייה ומניחים מעל תבנית נוספת ויוצרים משקולת).

קרמשניט אישי מושחת!

שלב 3 מתוך 5

מוציאים מהתנור ומניחים לריבועים להתקרר. חוצים כל ריבוע לחצי ומקבלים מלבנים.

קרמשניט אישי מושחת!

שלב 4 מתוך 5

לוקחים שקית זילוף, מכניסים אליה מהקרם שהכנו. מזלפים על כל מלבן בנדיבות, יוצרים 3 קומות של בצק עלים וקרם.

קרמשניט אישי מושחת!

שלב 5 מתוך 5

לוחצים מעט על הקרמשניט כדי שהקרם יצא מהצדדים ובעזרת מרית מורחים אותו על הדפנות, כך אנו מקבלים אשליה כאילו הקרמשניט נפרס מעוגה שלמה. בוזקים מעל הכל, בלי חשבון, אבקת סוכר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת קרמשניט מהירה

    עוגת קרמשניט מהירה

    10 דקות קל
  • עוגת קרמשניט קצת אחרת

    עוגת קרמשניט קצת אחרת

    25 דקות קל
  • עוגת קרמשניט

    עוגת קרמשניט

    40 דקות בינוני
  • קרמשניט וניל מבית סבתא

    קרמשניט וניל מבית סבתא

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים