המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים קלות את הטורטיות במחבת יבשה ומסירים מהאש. מורחים על כל טורטייה שכבה דקה של מיונז.
מניחים על כל טורטייה את עלי החסה, רצועות העוף, אבוקדו שמתובל במעט מלח ומיץ לימון טרי, הבצל הירוק, הכוסברה ופלפל צ'ילי.
מקפלים את קצות הטורטיות, מגלגלים ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0