המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק: לשׁים טוב את כל מרכיבי הבצק – 300 גרם קמח פסטה, 6 חלמונים וביצה שלמה. אם חסרים נוזלים מוסיפים כף מים לפי הצורך. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד לחצי שעה.
להכנת המלית: מערבבים טוב את כל המרכיבים גביע גבינה לבנה, חבילה אינסטנט פודינג וניל, 1 כוס פירורי פתיבר פירות יער ו-1/4 כוס חלב. מכניסים לשקית זילוף.
מרדדים את הבצק עם מערוך, ופותחים לעלה דק במכונת פסטה. מניחים עלה פסטה על השולחן, מזלפים לכל אורכו במרכז מהמילוי עם רווח של 3 ס״מ. מקפלים לחצי, לוחצים עם האצבעות לסגירה טובה, מורידים שאריות לאורך עם גלגלת או סכין, מקפלים שוב לאורך ומהדקים את המרווחים.
חותכים ליחידות, מבשלים כ-3 דקות במים רותחים.
מניחים בצלחת הגשה, מזלפים שוקולד לבן ומפזרים 1/2 כוס פירורי פתיבר פירות יער.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0