-
שלב 1
10 דקות
להכנת הבצק:
לשׁים טוב את כל מרכיבי הבצק – 300 גרם קמח פסטה, 6 חלמונים וביצה שלמה. אם חסרים נוזלים מוסיפים כף מים לפי הצורך.
מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד לחצי שעה.
-
שלב 2
2 דקות
להכנת המלית:
מערבבים טוב את כל המרכיבים גביע גבינה לבנה, חבילה אינסטנט פודינג וניל, 1 כוס פירורי פתיבר פירות יער ו-1/4 כוס חלב. מכניסים לשקית זילוף.
-
שלב 3
10 דקות
מרדדים את הבצק עם מערוך, ופותחים לעלה דק במכונת פסטה.
מניחים עלה פסטה על השולחן, מזלפים לכל אורכו במרכז מהמילוי עם רווח של 3 ס״מ.
מקפלים לחצי, לוחצים עם האצבעות לסגירה טובה, מורידים שאריות לאורך עם גלגלת או סכין, מקפלים שוב לאורך ומהדקים את המרווחים.
-
שלב 4
10 דקות
חותכים ליחידות, מבשלים כ-3 דקות במים רותחים.
-
שלב 5
2 דקות
מניחים בצלחת הגשה, מזלפים שוקולד לבן ומפזרים 1/2 כוס פירורי פתיבר פירות יער.
כתוב ביקורת