דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוגלך
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוגלך

רוגלך

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שולי
הבית יתמלא בניחוחות מאפייה ומרגע יציאת הרוגלך מהתנור, לא תוכלו להפסיק לאכול

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
450  גרם
מרגרינה
1  מיכל
שמנת מתוקה ריץ'
2 
ביצה
200  גרם
מרגרינה
2  כוסות
סוכר לבן
0.75  כוס
קקאו
2  שקיות
סוכר וניל
2  חבילות
ממרח אגוזי לוז או מילוי אגוזי לוז
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב חומרי בצק עד קבלת בצק אחיד. מומלץ לקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    להמיס חומרי מילוי עד קבלת תערובת שוקולד חלקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לחלק בצק ל-8 חלקים. לרדד כל חלק לעיגול.
  • שלב 4

    0 דקות
    למרוח כל עיגול בשמן ותערובת השוקולד לציפוי.
  • שלב 5

    0 דקות
    לחתוך כל עיגול ל-16 משולשים (כמו פיצה) או יותר.
  • שלב 6

    0 דקות
    לגלגל כל משולש מהחלק הרחב אל הקצה. להניח על תבנית מרופדת.
  • שלב 7

    20 דקות
    להכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 15-20 דקות.
רוגלך

שלב 1 מתוך 7

לערבב חומרי בצק עד קבלת בצק אחיד. מומלץ לקרר.

רוגלך

שלב 2 מתוך 7

להמיס חומרי מילוי עד קבלת תערובת שוקולד חלקה.

רוגלך

שלב 3 מתוך 7

לחלק בצק ל-8 חלקים. לרדד כל חלק לעיגול.

רוגלך

שלב 4 מתוך 7

למרוח כל עיגול בשמן ותערובת השוקולד לציפוי.

רוגלך

שלב 5 מתוך 7

לחתוך כל עיגול ל-16 משולשים (כמו פיצה) או יותר.

רוגלך

שלב 6 מתוך 7

לגלגל כל משולש מהחלק הרחב אל הקצה. להניח על תבנית מרופדת.

רוגלך

שלב 7 מתוך 7

להכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 15-20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • עוגיות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוגלך במילוי שוקולד

    רוגלך במילוי שוקולד

    65 דקות בינוני
  • רוגלך גבינה

    רוגלך גבינה

    30 דקות קל
  • רוגלך במילוי שוקולד

    רוגלך במילוי שוקולד

    210 דקות בינוני
  • מילוי שוקולד לרוגלך

    מילוי שוקולד לרוגלך

    10 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים