דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוגלך במילוי שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוגלך במילוי שוקולד

רוגלך במילוי שוקולד

(0)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Jacob Herskovits
אין חבר שלא ירצה להיות עוד יותר חבר אחרי הרוגלך האלה

רכיבים

מנות 32

המתכון הזה נוצר עבור 32 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  מיליליטר
חלב (2/3 כוס ועוד 2 כפות) פושר
80  גרם
סוכר לבן (1/3 כוס ועוד 1 כף)
15  גרם
שמרים (1/3 קובייה)
500  גרם
קמח לבן (1/2 3 כוסות ועוד 1 כף)
2 
ביצה
1  כפית
תמצית וניל
50  מיליליטר
שמנת חמוצה
0.5  כפית
מלח
100  גרם
חמאה חתוכה לקוביות
175  גרם
חמאה
100  גרם
קקאו (2/3 כוס)
100  גרם
סוכר לבן (1/2 כוס)
100  מיליליטר
מים (1/2 כוס פחות 1 כף)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    שמים בקערה קטנה את החלב ומחצית מכמות הסוכר. מוסיפים את השמרים ומערבבים כדי להמס אותם. מניחים בצד כ-10 דק', עד שנוצרת שכבת קצף על פני הנוזל. *ניתן להמיר את השמרים הטריים ב-2 כפיות שטוחות שמרים יבשים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים בקערת המיקסר את הקמח ואת יתרת הסוכר, ומוסיפים את תערובת השמרים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מפעילים את המיקסר ומוסיפים את הביצים, תמצית הווניל והיוגורט.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבדים את הבצק כ-2 דק' ומוסיפים את המלח.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממשיכים לעבד ומוסיפים את החמאה בהדרגה (בכל פעם מוודאים שהחמאה שהוספנו נטמעה בבצק לפני שמוסיפים עוד חמאה). ממשיכים לעבד עד שכל החמאה נטמעת בבצק.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה. מתפיחים במקום חמים במשך כשעה, עד שהבצק כמעט הכפיל את נפחו.
  • שלב 7

    0 דקות
    בינתיים מכינים את המילוי והסירופ. המילוי: ממיסים את החמאה (הכי טוב במיקרוגל), ומוסיפים לה את הסוכר ואבקת הקקאו. מערבבים עד שהתערובת אחידה. מעבירים למקרר עד לשימוש.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מקמחים קלות את משטח העבודה. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים, ומרדדים כל כדור לעיגול דק בקוטר של כ-2 מ"מ. קוטר העיגול אמור להיות כ-30-25 ס"מ.
  • שלב 10

    0 דקות
    מורחים על כל עיגול כ-2 כפות מהמילוי (עובי שכבת המילוי צריך להיות זהה לעובי הבצק, פחות או יותר).
  • שלב 11

    0 דקות
    חותכים כל עיגול לשמונה משולשים בעזרת גלגלת פיצה או סכין. מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לכיוון השפיץ.
  • שלב 12

    0 דקות
    מניחים את הרוגלך המגולגלים בתבנית, כשהשפיץ פונה כלפי מטה (כדי שהמאפה לא ייפתח בזמן האפייה).
  • שלב 13

    0 דקות
    אופים כ 20 דקות , עד שהרוגלך מקבלים גוון זהוב-חום.
  • שלב 14

    0 דקות
    מוציאים את הרוגלך מהתנור ומברישים אותם מיד בנדיבות בסירופ הסוכר.
רוגלך במילוי שוקולד

שלב 1 מתוך 14

שמים בקערה קטנה את החלב ומחצית מכמות הסוכר. מוסיפים את השמרים ומערבבים כדי להמס אותם. מניחים בצד כ-10 דק', עד שנוצרת שכבת קצף על פני הנוזל. *ניתן להמיר את השמרים הטריים ב-2 כפיות שטוחות שמרים יבשים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 2 מתוך 14

שמים בקערת המיקסר את הקמח ואת יתרת הסוכר, ומוסיפים את תערובת השמרים.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 3 מתוך 14

מפעילים את המיקסר ומוסיפים את הביצים, תמצית הווניל והיוגורט.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 4 מתוך 14

מעבדים את הבצק כ-2 דק' ומוסיפים את המלח.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 5 מתוך 14

ממשיכים לעבד ומוסיפים את החמאה בהדרגה (בכל פעם מוודאים שהחמאה שהוספנו נטמעה בבצק לפני שמוסיפים עוד חמאה). ממשיכים לעבד עד שכל החמאה נטמעת בבצק.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 6 מתוך 14

מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה. מתפיחים במקום חמים במשך כשעה, עד שהבצק כמעט הכפיל את נפחו.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 7 מתוך 14

בינתיים מכינים את המילוי והסירופ. המילוי: ממיסים את החמאה (הכי טוב במיקרוגל), ומוסיפים לה את הסוכר ואבקת הקקאו. מערבבים עד שהתערובת אחידה. מעבירים למקרר עד לשימוש.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 8 מתוך 14

מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 9 מתוך 14

מקמחים קלות את משטח העבודה. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים, ומרדדים כל כדור לעיגול דק בקוטר של כ-2 מ"מ. קוטר העיגול אמור להיות כ-30-25 ס"מ.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 10 מתוך 14

מורחים על כל עיגול כ-2 כפות מהמילוי (עובי שכבת המילוי צריך להיות זהה לעובי הבצק, פחות או יותר).

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 11 מתוך 14

חותכים כל עיגול לשמונה משולשים בעזרת גלגלת פיצה או סכין. מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב לכיוון השפיץ.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 12 מתוך 14

מניחים את הרוגלך המגולגלים בתבנית, כשהשפיץ פונה כלפי מטה (כדי שהמאפה לא ייפתח בזמן האפייה).

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 13 מתוך 14

אופים כ 20 דקות , עד שהרוגלך מקבלים גוון זהוב-חום.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 14 מתוך 14

מוציאים את הרוגלך מהתנור ומברישים אותם מיד בנדיבות בסירופ הסוכר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוגלך גבינה

    רוגלך גבינה

    30 דקות קל
  • רוגלך במילוי שוקולד

    רוגלך במילוי שוקולד

    210 דקות בינוני
  • מילוי שוקולד לרוגלך

    מילוי שוקולד לרוגלך

    10 דקות קל
  • רוגלך

    רוגלך

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים