דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוגלך במילוי שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוגלך במילוי שוקולד

רוגלך במילוי שוקולד

(0)
210 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן יגיל
המתכון הקלאסי והמושלם לעוגיות השמרים האהובות על כולם, הייתם מאמינים שזה כל כך פשוט?

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  שקית
סוכר וניל
100  גרם
סוכר לבן
1  כוס
חלב פושר
2 
חלמון
100  גרם
חמאה מומסת, פושרת
1  קורט
מלח
1  כוס
סוכר לבן
1  כוס
קקאו
1  כפית
קינמון טחון
200  גרם
חמאה מומסת
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

210 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הבצק: במיקסר מניחים קמח שמרים ומוסיפים את כל חומרי הבצק, למעט המלח. לשים 10 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את המלח ולשים 2 דקות נוספות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את הבצק בקערה משומנת ומכוסה להתפחה, עד שהבצק מכפל את נפחו, כ-60 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    להכנת מילוי הרוגלך - מניחים את כל החומרים בקערה ומערבבים. שומרים במקרר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעיגול. מורחים את המלית וחותכים למשולשים. מגלגלים כל משולש לרוגלך.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים להתפחה ל-20 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים ב-180 מעלות למשך 20 דקות.
רוגלך במילוי שוקולד

שלב 1 מתוך 7

מכינים את הבצק: במיקסר מניחים קמח שמרים ומוסיפים את כל חומרי הבצק, למעט המלח. לשים 10 דקות.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את המלח ולשים 2 דקות נוספות.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 3 מתוך 7

מניחים את הבצק בקערה משומנת ומכוסה להתפחה, עד שהבצק מכפל את נפחו, כ-60 דקות.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 4 מתוך 7

להכנת מילוי הרוגלך - מניחים את כל החומרים בקערה ומערבבים. שומרים במקרר.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 5 מתוך 7

מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעיגול. מורחים את המלית וחותכים למשולשים. מגלגלים כל משולש לרוגלך.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 6 מתוך 7

מניחים להתפחה ל-20 דקות.

רוגלך במילוי שוקולד

שלב 7 מתוך 7

אופים ב-180 מעלות למשך 20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוגלך במילוי שוקולד

    רוגלך במילוי שוקולד

    65 דקות בינוני
  • רוגלך גבינה

    רוגלך גבינה

    30 דקות קל
  • מילוי שוקולד לרוגלך

    מילוי שוקולד לרוגלך

    10 דקות קל
  • רוגלך

    רוגלך

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים