דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדה קלה ומעולה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדה קלה ומעולה

רולדה קלה ומעולה

(3)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירי אלקובי
רולדת וניל או רולדת שוקולד, תחליטו אתם. רולדה ממולאת בקרם קליל

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
0.75  כוס
קמח לבן
0.5  כוס
סוכר לבן
2  כפות
שמן קנולה
1  כפית
אבקת אפייה
1  שקית
סוכר וניל
1  מיכל
שמנת מתוקה
0.5  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפרידים ביצים. מקציפים חלבונים, עד לקבלת קצף יציב. אחרי שהקצף יציב, מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים: חלמונים, קמח, אבקת אפייה, שמן וסוכר וניל.
  • שלב 3

    0 דקות
    משטחים את התערובת על ניר אפייה משומן (תבנית אפייה גדולה).
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות 15 דקות, עד שמזהיב קלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מפרידים את הבצק בעדינות מנייר האפייה תוך כדי גלגול לצורת רולדה.
  • שלב 6

    0 דקות
    הכנת הקרם: מקציפים קצפת, עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים פודינג וממשיכים להקציף.
  • שלב 7

    0 דקות
    פותחים את הבצק המגולגל, ומורחים עליו שכבת קרם אחידה (ניתן לשמור מעט קרם למריחה על הרולדה מבחוץ).
  • שלב 8

    0 דקות
    מגלגלים בעדינות את הבצק והקרם לרולדה. בתיאבון!
רולדה קלה ומעולה

שלב 1 מתוך 8

מפרידים ביצים. מקציפים חלבונים, עד לקבלת קצף יציב. אחרי שהקצף יציב, מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף.

רולדה קלה ומעולה

שלב 2 מתוך 8

מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים: חלמונים, קמח, אבקת אפייה, שמן וסוכר וניל.

רולדה קלה ומעולה

שלב 3 מתוך 8

משטחים את התערובת על ניר אפייה משומן (תבנית אפייה גדולה).

רולדה קלה ומעולה

שלב 4 מתוך 8

אופים בחום של 180 מעלות 15 דקות, עד שמזהיב קלות.

רולדה קלה ומעולה

שלב 5 מתוך 8

מפרידים את הבצק בעדינות מנייר האפייה תוך כדי גלגול לצורת רולדה.

רולדה קלה ומעולה

שלב 6 מתוך 8

הכנת הקרם: מקציפים קצפת, עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים פודינג וממשיכים להקציף.

רולדה קלה ומעולה

שלב 7 מתוך 8

פותחים את הבצק המגולגל, ומורחים עליו שכבת קרם אחידה (ניתן לשמור מעט קרם למריחה על הרולדה מבחוץ).

רולדה קלה ומעולה

שלב 8 מתוך 8

מגלגלים בעדינות את הבצק והקרם לרולדה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
נ נחשון

אחלהההה של מתכוןן

מערכת בישולים

תודה ויום מקסים

הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • מתחת ל-300 קלוריות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

    רולדה קלאסית במילוי גבינה או שוקולד

    90 דקות בינוני
  • רולדה תמרים

    רולדה תמרים

    45 דקות קל
  • רולדה שוקולד או וניל

    רולדה שוקולד או וניל

    25 דקות קל
  • רולדה של ביסקוויטים

    רולדה של ביסקוויטים

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים